2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sol tarafa dogri belimde sirtimda agriyor nolucak boyle bilemedim valla su sola yatma isini ortadan kaldirmak lazim :)))
Canım arada sırt üstüde yatıyorum ben deniyorum çocuk rahat ediyorsA agrımıyo bende soluma yattıgımda birde sırtüstü agrımıyo. Ama sagıma yattıgımda karnıma sancı oluyo doktor uygun pozisyonu çocuk gösteriyo onu dinle dene ve o şekilde uyu dedi

Kızlar bugun 19+2 yim sağlık ocagini aradim tetenoz asisi icin haftaya gel dediler.19 ile 20 hafta arasi yapiyoruz dediler ilk aşıyı..aranizda giden var mi asiya..sanirim 1 ay sonra yine varmis aşı

Kizlar birde devlet hastanelerinde gebe okulu varmis ucretsiz bna bir yakinim soyledi o gidiyormuş belki sizin bulundugunuz illerde de vardir.benim gibi recrubesiz anneler icin iyi olabilir..sizlerin de bilgisine

Evet canım takım gibi düşünüyorum atıyorum deniz çapası kapıda da öyle olsun diyorum

Canım ben olsam gider hareketlerine falanda bakardım rahatlamak için. Çok hassasız çevremizde ve burda olan şeylere üzülüyoruz ondanda olabilir ben dünden beri bebeğini kaybeden arkadasa çok üzüldüm hep aklımda. Allah yavrularımızı sağsalim doğurmayı nasip etsin inşallah

Kokulu sabun nasıl fikir o zaman? Sade havlu ve bebek kalıplı kokulu sabun?
Bu tarz şeyler yapmıştım kojuku sabun da zamanla küçülme olabiliyor aslında kızınla yaparsınız siz hem güzel bir etkinlik olur sizede
Malzeme temini için yer anlatırım ben sana

Eklentiler

• FE233C94-0D1F-4539-93EE-98197B5F0061.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 26973711-CA45-4627-9DF9-F2DE34957399.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 8C65B0DD-2789-4ABC-801B-7D091510A179.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 49
Aleykumselam yirim onu ben aminn inşallah artık ağırlaşmaya başlıyoruz daha ne tekmeler görcezzz :))

Çok sevindim canım geçmiş olsun

Bu tarz şeyler yapmıştım kojuku sabun da zamanla küçülme olabiliyor aslında kızınla yaparsınız siz hem güzel bir etkinlik olur sizede
Malzeme temini için yer anlatırım ben sana

canım peki bu sabunun kokusu ne kadar kalıyor üstünde bende kokulu taş düşünüyordum sabun taş karışık yaparım belki

Evet ilk gebeligim.birde zayıf değilim oda etken sanirim

Neyle dinledi bende mi gitsem acaba

Benim doktorum şimdi istediğin gibi yat dedi. 7. aydan sonra sola yatacaksın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…