2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bebişle aynı olacak gittiğimde ondan inceledim ayyy inşallah dayanamadım bi tane kız cicisi aldım ama nolur ne olmaz diye ekru rengini aldım hayırlısıyla bir gitseydim

Bende saga yatamam kuzum orda cunku oglusum ustune basmayayim yavrumun :)))

Rahmi besleyen damar Arteria uterina sağ ve sol arteria iliaca interna denen damardan çıkıyor canım yani sağ ve sol her iki tarafta da var . Yatış şekline gelince ben de sürekli burnum tıkandığı için ve benim de reflü olduğu için yüksek yastıkta buldum ama sola yatmaya alışmam zor olacak gibi

Devlet hastanelerin acilleri bakıyor mu biliyormusun?

El ultrasonu varmış. Tabiki bir doktorların cihazları kadar son gelişmiş sistem değil ama sesi duyuyorsun en azından. Yanlız 16 haftalıktan büyük olmak lazım sanırım. Yeni gebelikleri duymuyormuş

Okadar salak biyerdeyiz ki o bile yokmuş burda sinir geldi bana valla

Merhaba kizlaaar ben gulyabani gibiyim bir görünüp bir gidiyorum :) masallah konusuyorsunuz ne guzel bende cok istiyorum azcik kaynatayim ama oglum sagolsun :) kalan vakittede gecmisi okumaya calisiyorum ama onda da bitiremiyorum oyle kaliyor :) kontrole gidenler yavrusunu gorenler pit pit hissetmeye baslayanlar gozunuz aydin:) ben daha annemlerdeyim yarin dönüyorum pazartesi de hem saglik ocagi hem doktor kontrolum var hala hissetmiyorum bebisimi tedirginim ama evham yapmamaya calisiyorum.. Insallah hayırlı haberler aliriz hepimiz

I Iccali89 canim bebegini kaybetmissin ne kadar acimistir yuregin... Tahmin edebiliyorum.. Rabbım kalbine serinlik versin hazir oldugun zamanda da hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip etsin...

Bu tarz şeyler yapmıştım kojuku sabun da zamanla küçülme olabiliyor aslında kızınla yaparsınız siz hem güzel bir etkinlik olur sizede
Malzeme temini için yer anlatırım ben sana
Bu senin el işlerinmii??? Çok beğendimm... Zamanla küçülme derken, ben de doğuma bir ay kala yaparım küçülmez öylemi? Malzeme, anlatım yardımına minnettar olurum. Aynen kızım da bayılır, etkinlik olur, kardeşine bir şey yapmış olur. Çok güzel olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…