2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlattıkları gibi bir hareket hissedemiyorum hatta dünden beri içimde kötü hisler falan oluşmaya başladı bilmiyorum ya off
Bende öyleyim işte. Kendi şahsi doktorumu arasam kanama ve leke var mı ya da geçmeyen ağrın var mı diyecek? Bende yok dediğimde daha erken o zaman diyecek. Ancak yattıgın dinlendiğin halde geçmeyen sancıların olursa gelirsin demişti. Akşam doğum yapan bir arkadasımı ziyarete gideceğim bir hastaneye orada kaçak girsemmi ki?

Damarlara kadar varmışsa araştırmamız doktorluk sınavına hazır olacağız ağustosa varmadan.

Doktoruma soledim ben normal diyip duruyor sinir oldum kalbi dursa bir belirti verirmi diyorum ozaman endişe ediyorsan gel diyor gidicem yarin artık napayım dayanamicam

anladım canım genelde drlar normal devam edin seyrekleserek dikkatle diorlarda :) bizdede pek fark yok gercı eşim çok korkuyor zor ikna edıyorum :)
Keşke bana da deseee... İki doktor da yasak diyor yine de adama sarkıntılık yapıyorum. Sanki hamile olan o, kaçıyor , yalvarıyor,kızıyor. Çok komik günlere geldik :)

Doktoruma soledim ben normal diyip duruyor sinir oldum kalbi dursa bir belirti verirmi diyorum ozaman endişe ediyorsan gel diyor gidicem yarin artık napayım dayanamicam
canım yüksek sesle haraketli müzik dinlemeyi dene bakalım bizimki genelde tepki veriyor , yüksek ses ve sola uzanma gelende tepki aldıklarım sende dene istersen

canım peki bu sabunun kokusu ne kadar kalıyor üstünde bende kokulu taş düşünüyordum sabun taş karışık yaparım belki
Canım hiçbirinin kokusu uzun süre kalmıyor maalesef
Ben sipariş teslim etmeden önce sıkıyordum kaplı kutuda oldupu içşn hemen kaybolmuyor zaten 3 hafta filan idare eder yani
Aynen canım bunlar benim el işlerimşn bir kısmı
Her dalda bir bezim vardır benim :))
1 ay filan küçülmez merak etme kokuyu da son anda sıkarız kokuda kalıcı gibi olur sabun mu taş mı kutuda mı magnet mi ?? Sen karar verince özelden yazışırız anlatırım ben sana kızın çok mutlu olacakkk :))

Merhaba arkadaşlar 3 test sonucumu aldım down sendromu değerim 1:250 çıktı..doktorum riskli ama çok riskli diyemem dedi amniyosentez yaptirabilirsin istersen dedi..sizlerin nasıl çıktı sonuçları çok morelim bozuldu

Harikasın gerçekten harikalar yaratmışsın. Sabun canım. Hiç değilse banyoya konur .

Keşke bana da deseee... İki doktor da yasak diyor yine de adama sarkıntılık yapıyorum. Sanki hamile olan o, kaçıyor , yalvarıyor,kızıyor. Çok komik günlere geldik :)
aynen bende :) bulaşıyorum laf atıyorum sürekli sen görürsün sonra bende seni süründürcem diyorum :)

1:250 çok değil ki. Ben üçlü yaptırmaktan Vazgeçtim gitmedim bile. Ultrasonda, burun kemiği, baş-boyun çevresi normalse bence hiç canınızı sıkmayın. Amniyosentezle asıl enfeksiyon geçirme ihtimali var bebeğe. Önermek vazifesi, ondan öneriyor. Bence detaylı ultrasona girin daha iyi en azından keseyi delip bebeğe suyuna müdahale etmesinler. Benim fikrim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…