2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktoruma soledim ben normal diyip duruyor sinir oldum kalbi dursa bir belirti verirmi diyorum ozaman endişe ediyorsan gel diyor gidicem yarin artık napayım dayanamicam
Ben sordum bir keresinde o ihtimal her zaman var nasıl ben burdan eve gidene kadar kalbimin durma ihtimali varsa öyle diyor. Nete baktım 200 de 1 ihtimal

Ben sordum bir keresinde o ihtimal her zaman var nasıl ben burdan eve gidene kadar kalbimin durma ihtimali varsa öyle diyor. Nete baktım 200 de 1 ihtimal

Ama benim ilk gebeligimde 8. Haftada kalbi durdu ve pıhtılaşma çıktı hergun iğne vuruyorum kan sulansin diye normal bir güneye göre riskim var bence

Hissedemiyorum diye kafayı yicem valla @sevdanolmasaaa kahrimi çekiyor
Taktığın şeye bak kız bende bazen bi kayma gibi birşeyler hissediyorum ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ilk bebeğim olduğu için birde zayıfım ondan oluyormuş ama hergün hissetmiyorum. Herseyin hayırlısı yiyecek ekmeği varsa bi şekilde gelir öyle düşün canım kasma kendini

Senin bebişle aynı olacak gittiğimde ondan inceledim ayyy inşallah dayanamadım bi tane kız cicisi aldım ama nolur ne olmaz diye ekru rengini aldım hayırlısıyla bir gitseydim
Bende merakla bekliyorum sağlığında bir problem olmadığını biliyorum ya canım o yüzden sadece kontrol günü almanı bekliyorum hayırlı güzel haberlerle geleceksin inşallah

Ama benim ilk gebeligimde 8. Haftada kalbi durdu ve pıhtılaşma çıktı hergun iğne vuruyorum kan sulansin diye normal bir güneye göre riskim var bence
Bende tüp bebek annesiyim. Bizlerde de iğne verilir transferden sonra tedbir amaçlı. Her ihtimali ekarte etmeye çalısırlar doktorlar. Daha iyi işte sen iğne oluyorsan korkma o iğne çok faydalı. Kullanıpta negatif bir durum yaşayan duymadım ben. Clexana mı vurunuyorsun. Göbekten mi benim çok acımaya başladı kola geçtim artık

Oksopar kullaniyorum gobekten vuruyorum ama karnım çıktıkça kola mi gecsem diyorum heryerim gobegimin mosmor oldu artik

Oksopar kullaniyorum gobekten vuruyorum ama karnım çıktıkça kola mi gecsem diyorum heryerim gobegimin mosmor oldu artik
Önceleri acımıyordu ama şimdi göbeğin yapısı mı değişti ne acıtıyor bazen kanıyor.doktorum ile görüştüm herhangi bir cilt altı önerdi.

Sen kaç haftalıksın canım? Bende hergün hissedemiyorum o biraz gerdi beni.

Kızlar merhaba geldik biz bebeğim iyidi ama şapşik Kadın resmini vermedi zaten çok sinirlendim ama sinirlendiği tercüman nekadar anlattı bilmiyorum yeni dktrm bayan ve çok tatlıydı ama ultrason da başka dktr baktı makine çok iyi değildi gibi geldi bana doğumhaneyi odaları falan geztin temiz güzeldi dil bilmediğim için burda doğum yaparsam sezaryan istiyorum dedim dktr bence gerek Yok sesi ben yardım ederim merak etme 4 kelime öğrensen yeter dedi bende normal istiyorum zaten ultrason daki başka dktru kabul etmedim birdaha siz bakacaksanız devam edelim dedim Demir ilaçı yaztı burda başka bir ilaç kan içinde tahlil yapacam sonra dedi gerek yoksa gereksiz kilo alırısın dedi uyuyordu bebeğim ama tekmeler hissediyorum dedim dedi uyuyor ama hareket halinde dedi 350 gram olmuş tam 20 haftalık görünüyordu bukadar teyzeler Türkiye’de Doğum yapmak kısmet olur inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…