2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende merakla bekliyorum sağlığında bir problem olmadığını biliyorum ya canım o yüzden sadece kontrol günü almanı bekliyorum hayırlı güzel haberlerle geleceksin inşallah
İnşallah şimdi hazırlandım malum merkeze gitmem lazım ya işler bitince gideyim dedim duşumu aldım çantalrı topladım oda ne yanında kalıcam akrabamın misafiri gelecekmiş şansıma küstüm içimden artık gitmek gelmiyor

Canim senin ikili tarama sonucun neydi?
Gozun aydin canim. Masallahi var bebisinin. Biz de dun gittik iyiydik. Ama bugun cok fena agrilarim var. Belimden mi legen kemigimden mi kasiklarimdan mi anlamadim bir turlu. Ozellimle sol tarafim kasigim yaniyor sanki ve bacagima vuruyor. Bel ve idrae yollari es zamanli ustume geliyor gibi. Cok kotuyum bugun... insallah yarina gecer

Canım benimde kalçama bacağıma vuran ağrım oluyor rahim büyüyor ondan endişelenme geçer yarın inşllah dinlenmeye çalış

Sen kaç haftalıksın canım? Bende hergün hissedemiyorum o biraz gerdi beni.
Bugün tam 18+0 canım. Benim doktorum 2 veya 3 hafta sonraya kadar net bir şekilde hissedip tekmeleride görebilirsin dedi

Insallah gonlune gore dr bulursun canim cok cok onemli dr :) bebegimiz iyi masallah hayirlada gelir dunyaya

Maşallah kuzucuğa. Allah gönlüne göre versin canım yavrunu sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Merkeze gitmişken bi ugrasan olmazmı

Oyle valla teyzesi ama dun aksam konusuyorum diyorum poyraz ordamisib hafi anneye el salla diye baktim karnim sertlesti kiz ben bunlarin gotunu yerim valla :)
Bi doğsunlar varyaaaaa popolarını pataklıcammm. Eşim böyle söylediğimi duyunca oğlum sahipsiz değil babası izin vermez diyo :)) ama bi doğsunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…