2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E Egepam ama elaziga gidiyorum doktora orada doğum yapicam sen nerdesin kime gidiyorsun doktora

benim kuzenim elazığ medical parkta doğum yapmıştı ilk çocuğuna
ikinici ye burada bursa medical parkta doğurdu
elazığın
fiyatları çok uygundu ve hizmet burdakinden çok iyi demişti

Anlamadim ki 3lü test sonucu icin dr randevusuna gittim. Muayene ettiginde dedi dr bi anda kaynar sular döküldü başımdan. Rabbim kimseye yasatmasin

benim kuzenim elazığ medical parkta doğum yapmıştı ilk çocuğuna
ikinici ye burada bursa medical parkta doğurdu
elazığın
fiyatları çok uygundu ve hizmet burdakinden çok iyi demişti
Evet canim cok sukur Elazig da saglik hizmeti hem cok iyi hem de rahat ulasiyoruz. Uzman hekimler hem fazla hem de gercekten iyiler. Medikal ozellikle her turlu hizmeti veriyor. Cok buyuk problem yasanirsa da tip fakultesine sevk ediyorlar. Suan medikalde muayeneye 95 e gidiyorum. Dogum 2500-3000 arasi olacak diye tahmin ediyorum. Eski fiyat 2000 di. Zamlandi ama bakalim ne olacak hic sormadim daha

Anlamadim ki 3lü test sonucu icin dr randevusuna gittim. Muayene ettiginde dedi dr bi anda kaynar sular döküldü başımdan. Rabbim kimseye yasatmasin
Canim allah sabir versin desek de bos biliyorum ama emin ol ki buradaki herkes bu durumdan cok etkilendi. Ki seni dusunemiyorum bile. Belki dogsaydi sagliksiz olacakti diye dusun. Peki daha onceki ultrason muayenelerinde bebek geriden geliyor muydu. Ya da sana ne bileyim kordonda kist bagirsakta parlama falan dediler mi hic

Başın sağolsun canım Allahım sabır versin inşallah Niye oldu diye kendini yıpratma canım bazen kaderin önüne geçemiyorsun

Fethi bey eski doktorum halada görüşuyoruz birşey olduğunda arıyorum bu kez ben özel hayat Şükrü beye gidiyorum
Canim benim Fethi Beyden şaşma. Ben iki doktoru da biliyorum. Şükrü Bey eski cagri hastanesindeki doktor degil mi. Ben ilk gebeligimde ona gidiyordum. Normal dogum istiyordum. Bana 32 ye kadar hersey normal dedi. 32. Haftada birden kordon dolanmasi var sezeryan dedi. Moralim bozuldu uzuldum. Fethi Bey de o zaman uzmanligin son senesinde kidemli asistan doktor. Tanidik vardi bi gitsene fethi iyidir dediler bana. Ben de ogrenci gozuyle bakiyordum ama sansimi deneyeyim dedim. Beni ultrasona aldi. Kordondaki kan akisini gosterdi renkli. Bak bu kordon bu da bebegin boynu sence alakasi var mi dedi. Yok dedim.
Kalktim 1 sa icinde tekrar Sukru beye gittim. Kordon dolanmasi var sezeryan dedigi dakka ciktim ordan 32. Haftada doktor degistirdim. Sonuc arastirmada fethi beyde normal dogum yaptirdim. Cok ilgilendi ki Elazig da populer olacagi taaa o zamandan belliydi. Ve bebisimin boynunda kordon bir kere bile dolanmamisti. Sukru bey para icin herseyi yapiyor. Sezeryanci ve bol kurtaj da yapiyor. Simdi neden tercih ettin bilemiyorum ama farkli doktorlari dene istersen benim nacizane gorusum bu

Teve
Saglikli ilerliyorduk ayı haftası tam olarak gidiyorduk. 3lü teste dawn sendromu ile ilgili birsey cikmamis fakat farkli bi sıkıntı çıkmıştı sanırım. Neyse anlaticam bunları seni muaneye alayim dedi ben dünyadan habersiz muane oldugumda cinsiyetimiz netlesti mi diye sorduğumu biliyorum en son. Sonrasinda beynimden vurulmusa döndüm ''sen onu bırak ben cocugun kalp atislarini duymuyorum'' dedi dr

Bağırsak düğümlenmesi olmuş. Lağman yaptılar kalın bağırsaktaysa düzelebilirmiş belki ama ince bağırdaktaysa ameliyat dedi. Şimdi tekrar USG yapılacak inşallah düzelir.

Sürekli kabızligi falan varmiydi inş ameliyata girmeden halledilir cnm tekrar geçmiş olsun

Yaaaa bu sekilde mi oldu ((((
Ay canim ya.. offff. Ucludeki sikinti ne peki. Onu daha hic konusmadiniz tabi

Pıhtılaşma testini bana fethi önerdi onun sayesinde öğrendim bu rahatsızlığı ama fethi iğneye gerek yok dedi şükrü bey bu teşhisi koyup uygun tedaviyi yaptı bizim burdaki kızların hepsi Fethiye gidiyor sezeryana eğilimli olmasından şikayetçi oda ama sole bişi var daha net değil eskisehirliyim ben belkide orada da yapabilirim henüz net bişi yok

Amin canim

Fethinin sezeryanci oldugunu ilk kez duydum. Aksine ben normal dogum yapsa yapsa fethi bey yapar diye ona gidiyorum tekrar. Yakin zamanda kac tane tanidigim fethide normal dogum yapti.
Sen doktorundan memnunsan sorun yok ki ayni Sukru den mi bahsediyoruz bilmiyorum. Aslina bakarsan dogumuna da bir an once karar verki zamaninda Eskisehire gidip doktor bulabilesin. Allah o gunleri saglikla gostersin insallah hepimize

Oradaki doktorum belirli zaten izine gidicez 20 güne hersey netlescek inşallah sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…