2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off canım inan kaç gündür aklımdasın Allah birdaha böyle birşeyle karşılaştırmasın benimde ilk bebeğim düşükle sonuçlandığında dünyam başıma yıkılmıştı seni çok çok iyi anlıyorum. Meleğin hep kalbinin bir tarafında olur unutamazsın. Allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik, sağlıklı bebiş doğurmanı nasip eder inşallah. Tekrardan başın sağolsun

Kiz malatya daha ucuzmus valla benim gittifim dr bilinen dr muayne ucreti 50 tl galiba dogumda 1600 tl :)

Insallah gonlune gore dr bulursun canim cok cok onemli dr :) bebegimiz iyi masallah hayirlada gelir dunyaya
Sağol canım inşllah hayırlısı olsun tabi ama Türkiye’de olmayı okadar isterdimki eşimde tam eski kafalı niye bukadar abartıyorsun eskiden kadınlar evde doğuruyormuş ne vitamini ne konturole gidiyordu diyip iyice çileden çıkarıyor beni:)

Hassaslık yüzünden akşam yemekleri bir işkenceye dönüştü ya hergün oturup ne yapsam diye düşünüyorum. Şimdi salata yapacam ama yanında ne yapsamki hamileliğin balayı benim için ilk 3 aydı şimdi yağlı ve kızartma türü et ürünlerinden tiskinme başladı tersten gidiyorum

Aman bosver kiz onlari biz bildigimizdeb sasmayiz zaten :) konussun dursunlar

Cinsiyet kesinlesince oğlumuza isimler aramaya basladik, sonra eşime biraktim isim olayını cunki kizimin ismini ben koymustum. Eşim Ayaz olmasını istiyo son anda degişıklık olmassa sanirım Ayaz olucak gibi görünüyo :)) cinsiyeti kesinlesenler siz isim dusundunuz mü? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…