2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim en büyük problemimiz işte bu aralar Hüseyin ismi kesin rahmetli kayınbabamın evlenmeden önce söz vermiştim şimdi önüne isim düşünüyorum önüne koyucamki hem biz o isimle hitap edeceğiz resmî yerlerde de o ismi kullanmasını istiyorum şuanda Umut düşünüyoruz ama önerilerinize çok açığım

Canim biz daha önce doğu bulut demir rüzgar isimlerinide dusunmustuk sende dusunebilirsin aklima gelirse yine söylerim ama bizimkinde eşim Ayaz istiyo bnde cok sevdim

Konuşuyor zaten anca bir doğsun oğlum soracağız hesabını:))
Eskiden evde doğum yapan çocuk ters diye tehlikeye giren ölen bisürü kadın var imkanları olsaydı onlarda faydalanırdı. Benim canım tatlı imkan varsa degerlendiririm banane de sende onu delirt :))

Bizimkinin ismi çocuk planı olmadan vardı canım erkek olursa Ogeday olacak diye kp eşim doğduğunda çok istemiş ama kv karşı çıkmış benimde hoşuma gitti bu isim anlamıda güzel eşime kısmet değilmiş ama oğlumuz taşıyacak o ismi

Eskiden evde doğum yapan çocuk ters diye tehlikeye giren ölen bisürü kadın var imkanları olsaydı onlarda faydalanırdı. Benim canım tatlı imkan varsa degerlendiririm banane de sende onu delirt :))
Zaten dinleminceğimi bildiği için işte oda konuşmak İçin konuşuyor cool erkek babası havaları :))))

2 li test sonucum 1:250 ense kalınlığıda 1.0 mm çıkmıştı normal demişti ona

wintersun ve @basbelasiyim kızlar size sorum olacak? Sizler gebelik hesabı yaparken son adet tarihinizi mi transfer tarihinizi mi yoksa ultrasonda çıkan kağıtlardaki haftaları mı baz aliyorsunuz?
Ben hep son adet tarihini söylüyorum canım ona rağmen 7-8 gün önden gidiyorlar maşallahhhh
Önceleri acımıyordu ama şimdi göbeğin yapısı mı değişti ne acıtıyor bazen kanıyor.doktorum ile görüştüm herhangi bir cilt altı önerdi.
Bende hala göbekteyim ama çok şiş ve sert nasıl yapsam bilemiyorum
He bide Kızlar dünkü kilom yanlışmış gebeliğimden belli toplam 3 kilo almışım:)
Ohh bak dedim sana yanlıştır o
Çok insafsızmış be o doktorrr

aynen ya, sınıf velileri 7-8 kişi. Ay çok güldüm, Allah iyiliğini versin.
Yaaaa sorma 10 dk boyunca elimde telefon karsimda senin yazi teee allahim ama bi cok kisinin yazdigini anlayamadim gazelim_24 in bile
gazelim_24 masallah bebisine
Kilonun fazla cikmasi yanllis ooldugu belliydi
T TubaSude gecmis olsun cok sevindim
Okuduklarimi unuttum

Kızlar dktrdan geldikden belli aklımdan hastane gitmiyor kendi ülkemde yapamazsam çok korkucam

Dün canım birşey çekmişti yiyemedim kiloyu görünce şimdi onu yiyorum:)

Bizimki kısmetse Ahmet Alp olacak. Ahmet rahmetli kayınpederimin ismi, Eşim tek evlenen ve kayınpederim nişanımızdan 3 ay önce vefat etti , Alp ismi de anlam olarak benim çok sevdiğim bir isim . Erkek olduğunu öğrenince eşime Ahmet Alp olsun mu dedim o da çok sevindi

Merkeze gitmişken bi ugrasan olmazmı
Merkeze bebiş için gidecektim canım eşim akşamdan bırakıypr mecburen bende gündüz dr falan işlerimi hallediyordum akrabanın misafiri gelecekmiş yine kısmet olmadı gitmek yani o kadar moralim bozuk ki saatlerce ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…