2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar
Icinizde plesenta previa teşhisi alan var mi? Gecen hafta agrisiz sancisiz birden kanamam oldu. Doktor kismi plesenta previa dedi. Kendime henuz beni takip edecek bir doktor da bulamadim. Tavsiye edeceginiz doktor var mi?
Tesekkurler
Sevgiler

Bir sürü var canım. Ben de dahil. Progestan yazmışlardır büyük ihtimalle. Ve yatacaksın. Geçmiş olsun canım. Zamanla iyileşecek

Ben calisiyorum. Isim masa basi olsa da yoruluyorum bazen ve lekelenmeler oluyor. Korkuyorum cok. Progestan verdi evt sabah aksam 1 tane iciyorum. Yarin tup bebek doktoruma kontrole gidecegim. Bakalim ne diyecek. Kendime takip icin doktor bulamadim hala.

Ay ben yedim kocam bir dünya laf söyledi bu adam iyice huy değiştirdi sanki onun hormonları değişti
AA niye ki hiç hamile kadının yediğine laf söylenir mi .. koca demeyin zaten bana 2 gündür bozuğuz ve durup da özür dilemiyor ben de ağladığım Canımı sıktığımla kalıyorum niye düşüncesiz olmak zorundalar

Geçmiş olsun benim de öyle kanamam oluyor ara ara şükür bir süredir olmadı doktorum rapor yazmıştı bana, size rapor önermedi mi doktor

İşte göya beni düşünüyor kilo alırımda fazla şekerim çıkar diye aman işte çok iyi birşey olsa adı koca olmazdı

Geçmiş olsun benim de öyle kanamam oluyor ara ara şükür bir süredir olmadı doktorum rapor yazmıştı bana, size rapor önermedi mi doktor

Evr arada veriyor. Subat ayinda 15gun rapor aldim. Belki tekrar verir.
Ay 39 yasina giricem ve tup bebek. O yuzden geriliyorum galiba. Ilk defa tecrube ediyorum. Daha once bir bos gebeligim oldu onu da 9.haftasinda sonlandirdik. Kalp atisi falan duymadim. Oysa bunun kipirdadigini gordum, kalbini duydum. Kaybetmek istemiyorum. (

Benim canim 12 +2 de gece kan icinde kaldik subat 5 te oldu 6 gun once kahve lekelerim kesildi sayilir simdi 4-5 gunde azcik geliyor ben hic bir is yapmiyorum yatiyorum.oturuyorum yurumek ayakta kalmak ccomelmek.cinsel.munasebet yasak bunlar

T TubaSude yeğenim 8 aylıkken dolaşma yüzünden ameliyat oldu bi sıkıntı olmadı şükür 45 dklık bir operasyondu. ama biz geç kalmıştık doktorlar anlayana kadar çok geçmiş olsun korkmayın inşallah birşey olmaz

Benim canim 12 +2 de gece kan icinde kaldik subat 5 te oldu 6 gun once kahve lekelerim kesildi sayilir simdi 4-5 gunde azcik geliyor ben hic bir is yapmiyorum yatiyorum.oturuyorum yurumek ayakta kalmak ccomelmek.cinsel.munasebet yasak
bunlar

Evet.
Benim canim 12 +2 de gece kan icinde kaldik subat 5 te oldu 6 gun once kahve lekelerim kesildi sayilir simdi 4-5 gunde azcik geliyor ben hic bir is yapmiyorum yatiyorum.oturuyorum yurumek ayakta kalmak ccomelmek.cinsel.munasebet yasak bunlar

Anladim canim. Ins. Daha cok dikkat edecegim. Allah hayirlisiyla saglikla dogmalarini nasip etsin.

Allah sabır versin cnm. Çok üzgünüm ne denir bilmiyorum inanki. İnşl. Allah tez zamanda tekrar hamile kalıp sağsalim kucağına almayı nasip eder.

Evet.

Anladim canim. Ins. Daha cok dikkat edecegim. Allah hayirlisiyla saglikla dogmalarini nasip etsin.
Amin cnaim insallah ben bugun cok eskilerden bir arkadasimla konustum o 2 kizindada plesentasi asagidaymis 40. Haftada zorla dogdular diyor sadece bebek asagida olduug icin hamileligi zor gecti diyor dikkat edince birsey olmaz dedi

İşte göya beni düşünüyor kilo alırımda fazla şekerim çıkar diye aman işte çok iyi birşey olsa adı koca olmazdı
Hahaha aynen her şeyi çok düşünürlermiş onu da düşünsünler ben benimkine kızdım ya hepsi gözüme batıyor

Allahım inşallah sağlıkla kucağınıza alıp koklamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…