2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Akrabanın misafirinin gelmesi neden doktora gitmeni engelliyorki

Tesekkur ederım pekı ne kadara aldınız

Anlamadim ki 3lü test sonucu icin dr randevusuna gittim. Muayene ettiginde dedi dr bi anda kaynar sular döküldü başımdan. Rabbim kimseye yasatmasin
Amin canım Allah birdaha böyle bir acı yaşatmasın inşallah. Geçmiş olsun tekrardan en kısa zamanda hayırlısını versin Rabbim.

Annişkolar sabah 10.30da randevum var dua edin nolur sağlıklı olsun ve göstersin artık pipi mi kuku mu ne varsa olur mu :)
Doktordan çıkınca size yazacağım varsa tahminler alırım:)

Kız gidip orda kalmam gerekiyor bir gün önceden çocuk var eşim full çalışıyor ara günü birlik gidemiyorum
Oyy bebiş ben ilçeden merkeze günü birlik gidemiyorum mecbur birinde kalmam gerekiyor o yuzden

Seninde içine sindiyse ne güzel canım saglikla ismiyle çok uzun yaşasın inş

Oradaki doktorum belirli zaten izine gidicez 20 güne hersey netlescek inşallah sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mi
Canim daha dun kontrolum vardi. Beni ayrintili icin Nisan basina cagirdi. Ama 3 hafta sonra Nisan basi olur diye hesapladi zannimca. Ben 3 hafta sonra Mart sonunda gidecegim insallah. Sen baktirdin mi

Kiz malatya daha ucuzmus valla benim gittifim dr bilinen dr muayne ucreti 50 tl galiba dogumda 1600 tl :)
Evet canim Elazig daha pahali. Sadece hastane degil ustelik. Ozellikle emlak fiyatlarini ne sen sor ne ben soyleyeyim. 4+1 siteli evler 600.000 den basliyor. Bu fiyata Malatyadan 2 ev alirsin tekinde oturur tekini kiraya verirsin. Maalesef pahali bir sehir ama caddelerdeki arabalari gorsen herkes zengin bi biz fakiriz dersin.

Canim daha dun kontrolum vardi. Beni ayrintili icin Nisan basina cagirdi. Ama 3 hafta sonra Nisan basi olur diye hesapladi zannimca. Ben 3 hafta sonra Mart sonunda gidecegim insallah. Sen baktirdin mi

Mart 20 de gel dedi bana sen kaç haftalık dibinde aynı misin benimle

Bnm de bos gebeligim oldu. Keseyide kndim duserttm bis gebelikden snra bir gebeligm daha oldu 10.haftafa kurtaj oldm bebeğin kalp atisini da hic duymamstm. Gelişim geriliği vardi. Bu bebeğimide birşey olursa dahada hamilelik düşünenmem heralde. Rabbim taşımayacagimiz yuk vermesn.. gebe kalamama sürecmde var. Yıprandm. Sağlıkla kucagimiza aliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…