2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni yanlis analama canim ben ilk dfa gecen yil geldim elaziga ben daha guzel bir sehir bekliyoedum cok kucuk ve sehir plani cok eski cok sasirmistim simdi malatyada da 800.000 e cikti evker ama ultra lux tabiki

Deme öyle canım. Dahada düşünemem deme. Ben anestezisiz kürtaj bile yaşadım. Rabbim taşıyamayacağımız dert vermesin. İnşallah bu bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canım

Deme öyle canım. Dahada düşünemem deme. Ben anestezisiz kürtaj bile yaşadım. Rabbim taşıyamayacağımız dert vermesin. İnşallah bu bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canım
Amij aminn ins sağlıcakla kucağımiza alırız ins. O kadar cok yıprandm ki gerckden. Korkuyorum birşey olursa die.

Niye gözümüze gözümüze sokmuşlar o pipiyi acep zaten altını değişince göreceğiz pipicikleri
Haklısın canım. İlk defa bir erkek çocuğun altını değişeceğim. Çok tuhafıma gidiyor. Bir sürü akraba komşu kız çocuklarına baktım ama erkek sırf pipisine dokunmamak, çiş yaptırmamak için uzak kaçtım. Bakalım kendiminkine nasıl olacağım.

Ay erkek annesi olmak çok güzel merak etme bir konuşmaya başlasın nasıl romantik nasıl anneye aşıklar

Oy maşllah teyzesi yesin bunları totosunu bende kocama listeyi gösterdim bayılmış numarası yapıyor diyor bebek doğunca dersin baban listeyi görünce sessizce öldüBide bu koca 4 çoçuk istiyordu
N güldüm yaa sipa bir glsn döve döve sevcem hep oyle severim çocukları :). Hakketen baktın mi bir dünya sey var ins ilk çocuğum olacak. Elde hicbirsey yok :)) kardeşi yokki onunkileri kullansin :)

N güldüm yaa sipa bir glsn döve döve sevcem hep oyle severim çocukları :). Hakketen baktın mi bir dünya sey var ins ilk çocuğum olacak. Elde hicbirsey yok :)) kardeşi yokki onunkileri kullansin :)
Aynen valla benimde hiçbirşeyim yok şimdi bir 15 takım elbisemiz oldu teyzesi ama yani işte bayağı bir liste yaptım kaç binlira verir o listeden çıkarız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…