2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamünaleyküm arkadaşlar
Nasılsınz iyi misinz ben hiç uğrayamadım buralara çok da uzun sayfalar var okuyamadım Biz iyiyiz çok şükür ogluş da iyi çok şükür detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum ama bulamadım siz ne yaptnz aranızda yaptıran var mı ya da önerebileceginiz bi yer

Gözün aydın canım minik Elisa ipek sağlıkla doğar inşallah
Aminn cümlemizinki de inşallah canım çok sağol :)
Oy maşallah hoş geliyor prenses gözünaydın canım benim
Çok teşekkürler canım benim :)
hayırlı olsun canımmm prensesler çoğalıyor
Allah razı olsun canım aynen çoğalıyor :)
Minik kuzular in kine kiz diyorum bastan beri hadi artik gel meraktayiz
Arel13 sana olan kiz hissimde de yanilmadim gozun aydin
BadeAk34 olsun bulasiksuyu olsun kendim gibi hissetmistim
Aynen yanılmadın çok dağol canım :)

Bu arada teorilerin hiçbiri bende tutmadı kızlar. Çin takvimi, rus takvimi, bebeğin kese içindeki konumu, plesanta’nın konumu, karnımın sivri çıkması falan hepsi erkek diyordu, ama prensesim oluyor :) Demekki pek güvenilir teori değillermiş :)

BENDE ögrenemedım kız diyor bendede cin takvimi bakalım ama tutmayan cok yuzde ellı ıhtımal sonucta

Sare ismi kulağa çok hoş geliyor bencede doğru seçim

Canım hepimizde öyle. Rahat uyumuyoruz ya , organlar sıkışıyor, kendimiz rahat sağa sola dönemiyoruz. Hepimiz görüyoruz. Ben neler neler görüyorum bir bilsen. Hem de gerçek gibi.
Mesele rüya görmek değil ki hamileyken kötü rüyalar görmek normalmiş canım benim sorunum rüyanın kötü yorumu ya zaten bakmicam bi daha netten öyle tabirlere

Mesele rüya görmek değil ki hamileyken kötü rüyalar görmek normalmiş canım benim sorunum rüyanın kötü yorumu ya zaten bakmicam bi daha netten öyle tabirlere
Bakma canım ben ilk zamanlar bakıyordum bıraktım çünkü hergün tuhaf rüyalar kabuslar görüyorum hormonlardan

Rüya kötü değil ama tabirine bakıyorum yorum kötü bende pişman oluyorum baktığıma inanmamalıym değil mi

Bakma canım ben ilk zamanlar bakıyordum bıraktım çünkü hergün tuhaf rüyalar kabuslar görüyorum hormonlardan
Varya ben kendime canımı skacak bişe buluyorum hep şimdide bu rüya yorumlarına skıyorum canımı kendime kızıyorm ama buraya yazınca hafiflemiş hissettm kendimi iyiki var burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…