2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ayrıca hepinizden Allah razı olsun gece telaşla hastaneye geldim , aileden uzak yaşamasın zor olduğunu anladığım zamanlardan birisiydi . Ailem gibi sizlere yazdım ve eksik olmayın sayenizde akşamdan beri hem moralim yerine geldi hem de bire bir tanımasam bile bir çok arkadaşımın varlığını anladım . Canı veren de Allah alan da bazen çaresiz kalıyor insan, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah evlatlarımızı hayırlısıyla bizlere bağışlasın, acılarını göstermesin inşallah . Benim oğlanın sağlıkla dünyaya gelirse inşallah poposuna yiyeceği çok şaplağı var. Hepsinin boğumlarından ısırcam yeğenlerimin de

Dr a geldim kızlar
Evde yatmamı 30 mm değer ile istenişlerdi rahim uzunluğu 5 mm e düşmüş panikle yatırdılr beni
Sabah ameliyatım var rahmim dikilecek ne olur dua edin bu ameliyatın yapılması da yapılmaması da çok tehlikeliymiş ikiz ve bu haftada
Yalnız bugün gelmeseymişim 2-3 güne suyum gelirmiş çok moralim bozuldu

Kız delimisin neden üzülüyorsun iyi tarafondan düşün erkek çocuk anneye düşkün olur senin kv kendine beddua ettiğinin farkında değil :)) 2 tane aslan gibi oğlun olacak onların lafını agzına tıkayan seni baştacı edecekler. Sen kv boşver artık umursama hatta aslanlar gibi annelerine laf ettirmeyecek 2 tane oğlum olacak el alem benden korksun de geri adım atsın korksun :))

Ya cnaım benim inşllah güzel geçer ameliyatın çok geçmiş olsun bizleri habersiz bırakma dua edicem sana

Canım stres yapma kendine iyi düşün iyi olsun. Bak benim arkadaşımda ikizlerine hamileyken yaşadı aynı sorunu. Onun da rahmi dikildi. Doktor yat demesıne ragmen uzun yola bıle gitti. Mahşallah dünyaya geldilerde.

Bazen burdaki sıcaklığı görünce keske yakın olsaydıkta hani bebişler doğduktan sonra biraraya gelip bugunlerimizi konuşsak bebişleri sevsekkk

Çok çokk geçmiş olsun canım önlem amaçlı daha erken mi dikilmesi gerekiyodu acaba .rahmin dikilmesinin ne sakıncası varmş

Çok geçmiş olsun canım ev gibisi yok tabi , evet yatıp dinlenmek gerek ben de duramıyordum yerimde ama şu hastaneden hayırlısıyla ben de çıkarsam çok dikkat edeceğim
evet insan burdan çıkayım da doktor ne derse yaparım diyo benim bide 2. yatışım inş son olur artık

Çok geçmiş olsun canım ameliyatın olmaması daha riskli die biliyorum , kolayca sorunsuzca ameliyata girip çıkın inşallah , dualarım sizinle

KIZLAR HEPINIZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MORAL VERDINIZ ETIKETLEYEMIYORUM HERKESI TEK TEK KUSURA BAKMAYIN. Kv sıkıntı etmiyorum sanki kız dogurmak kadinin suçu gibi konustu o beni deli etti

aynen canım evini çok özlüyo insan heyet versinlerde öle göndersinler diye bakıyorum artık çalışıyorum çünkü burdan çıkıp işe dönsem yine çoğalıcak kanamam
Bencede uzun al ben 10+30gün aldım son 1haftam kaldı bitmesine ama tekrar alcam başa dönmesin diyor dr umda sürekli yatıyorum ayağımın altına yastık koyuyorum
Tabi ki haktan hayırlısı çok ağladım ama hiç beklemiyordum
üzülmeyin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

ay canım iyi ki gitmişsin doktora
hem burada hem instagramda rahmi dikilen bir sürü kişi var sağlıkla aldılar bebişlerini kucaklarına
senin paşalar da pek bi zorluyorlar seni
çıkınca totolarını totolarını ısır
ameliyatın yapılma tehlikesi yapılmamasından daha az o yüzden rahat ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…