2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim diktirme sansin olsa super olurdu cunku hazirlarda cok secenek olmuyor ama bu cidden guzelmis :)

Ay yerim onu çok tatlı gerçekten bende beğendim

Mavi ve gece isimlerini bende beğeniyorum hem unisex isimler. Erkek bebek için arven ismide hoş. Kız için nira aden larin elis

ayy yüzünü ben göremedim bizimki ezan okur gibi duruyordu
dikkat et kendine oğlunu çok fazla kucağa falan alma aman biraz prenseslik yap canım

Bizde Umut diye karar verdik Doğuma kadar değişmezse fikrimiz tabi beni şimdiden konuşurken Umut oğlum diye seviyorum hem oğlumla uyumlu oldu oda Ulaş güzel oluyor diymi:)

evet güzel olmuş ismiyle yaşasın inşaallah canımcım

Kızlar tansiyon çıkınca nasıl oluyor benim ensem de öyle bir ağrı varki 10 dakikadır gözlerimin içinde yanıyor çikolatada yedim şekerim çıktı diye korkuyorum

Annişler konrtolümüze gittik herşey yolunda %90 kız dedi doktorumuz Elisa İpek kızımız geliyor Allahın izniyle, %10 yanılma payını saymıyorum artık :)
@Nesrinay86 bizi de ekleyebilirsin canım
Gözün aydın canım minik Elisa ipek sağlıkla doğar inşallah

Annişler konrtolümüze gittik herşey yolunda %90 kız dedi doktorumuz Elisa İpek kızımız geliyor Allahın izniyle, %10 yanılma payını saymıyorum artık :)
Oy maşallah hoş geliyor prenses gözünaydın canım benim

hayırlı olsun canımmm prensesler çoğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…