2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar endişelenmeyin oğlumuda götürmüstüm uzun sürdü kusura bakmayın maalesef kv kazandı oğlum oluyor

Hayırlısı olsun inşallah canım
sağlıklı hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün olsun inşallah

aklımdan 50 tane kötü senaryo geçti yazmayınca
şimdi rahatladım

taburcu olunca tabi sürekli yatıp dinlenmek zorundasın yoksa bunun sonu düşüktür dedi çok dikkat etmem lazımmış

olsun evde dinlenirsin
hem moralin daha iyi olur hstane havasından uzaklaşınca
bebekler için bu sıkıtılar
sabrın sonu selamet

deme öyle Allah'ın gücüne gider
bence sen daha çok kv yüzünden üzüldün ama

Tabi ki öyle kurban olduğum Allah neyi layık gördüyse o bana zaten fark etmiyordu o sözü çok zoruma gitti çok ağladım çıkınca

aynen canım evini çok özlüyo insan heyet versinlerde öle göndersinler diye bakıyorum artık çalışıyorum çünkü burdan çıkıp işe dönsem yine çoğalıcak kanamam

taburcu olunca tabi sürekli yatıp dinlenmek zorundasın yoksa bunun sonu düşüktür dedi çok dikkat etmem lazımmış
Çok geçmiş olsun canım ev gibisi yok tabi , evet yatıp dinlenmek gerek ben de duramıyordum yerimde ama şu hastaneden hayırlısıyla ben de çıkarsam çok dikkat edeceğim

Tabi ki öyle kurban olduğum Allah neyi layık gördüyse o bana zaten fark etmiyordu o sözü çok zoruma gitti çok ağladım çıkınca
Sizi anlayabiliyorum ben de kv benimle aynı ismi söylese bile hiç isim yorumu yapmasın diye hemen isim isteğimi açıkladım. Demem o ki bazen aslında çok mutlu olacağımız anları bile çalabiliyor bazılarının üslupsuz sözleri. Cahilin sözüyle çanınızı sıkıp doğmamış çocuğunuzu da üzmeye değmez bence , hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, şimdiden oğluş gözümde canlandı da poposuna bile vurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…