2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim allah kolaylik versin.benim bebeğim sol kasigimda genelde ortada kafa mi var ayaklar mi bilmem ama sol kasik ve ortada hissediyrm hep.doktoruna bir soyle bakalım bu durumu.hareketlerimi kisitlamiyor suan ama ani hareketlerde yatakta donunce falan canim aciyor

Bende bazen çok saçma sapan şeyler görüyorum canım ama tabire falan bakmıyorum sende bakma depresyona sokma kendinide bebişide. Hamilelikteki bu rüyalar normalmiş
Yok canım aslında saçma sapan değil örneğin rüyamda bir ağaç görüyorum bişe görüyorm ona bakiyorm öyle olay olarak değil .gördüğümüz rüyaları hayra çevirsin Allah im bizi ve bebişlerimizi korusun amin

Kızlar ben böyle bir şey almayı düşünüyorum hastanede giydirmek için.
Buna benzer gördüğünüz bildiğiniz tulumlar var mı? bunun nerede satıldığını buldum fakat belki benzer modellerde daha çok beğeneceğim tulumlar olabilir diye soruyorum.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 66

ben bazen kasıkta sıkışmış bir şey hissediyorum ama kıpırtıları göbek deliğinin hemen altında hissediyorum canım.

Kız iyi ozaman keske benimde öyle olsa ya. Ben rüyada ölüm savaş sel saçma sapan rüyalarla öyle yoruluyordumki çıldırtıyordu yorgun ve terlemiş uyanıyordum

Kesinlikle kimsenin söylediğini kafaya takmamak lazım ama ismi beğenmediklerini belli edenler beni de üzüyor

Yiğit ismi gerçekten çok güzel. Rabbim hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin

ben Sare deyince Sarelle gibi diyen de oldu, köyde bizim deli Sare vardı diyen de Miray deyince bizim köyde yalancı demek için Miraylık yapma denir diyen de oldu aileden.

Ama benim kızımın ismi Miray Sare olacak çünkü benim ve eşimin içine %100 sindi. Hatta bir kızımız daha olursa ona nasıl bu kadar içimize sinen bir isim bulacağız diye düşünüyoruz.
Çocuğu yapan biz olduğumuza göre kimse karışmasın bir zahmet.

Canım hepimizde öyle. Rahat uyumuyoruz ya , organlar sıkışıyor, kendimiz rahat sağa sola dönemiyoruz. Hepimiz görüyoruz. Ben neler neler görüyorum bir bilsen. Hem de gerçek gibi.

Çok geçmiş olsun geçecek gibi değilse doktorunla görüş mutlaka grip enfeksiyonu sakıncalı olabiliyomuş 2 gün yattım ilaçsız geçmedi.
Aradım canım doktoru bebişlerimin hareketleri de az gibi geliyo bana çok endişeliyim göreyim bebelerimi
Bizde Utku ya uygun bir isim bulamadık,ural vardı aklımızda oda daha şimdiden vural mı diye soranlar olunca dedim olmadı bu,umut çok yakınımızın var hala bir ismi yok yavrucuğumun.
Arkadaşım doğum yaptı yeni URAS koydu adını değerlendirebilirsin belki diye
merhabalarr:)14.haftada cinsiyete kız gibi demişti 17ye girdim cuma randevun var değişrmi acaba başına böle gelen oldumu kızlar
11. Haftada 2 kızdı 16. Haftada 2 oğluş oldular

bende bunlara bakıyorum ama
henüz kime yaptırsam bilemedim
ig de var genelde

O ne kiii... Ben eşimin beni aldattığından tut, bebeği bulamamama, korku filmlerini aratmayacak zombilere, paranormal aktivitelere kadar görüyorum.

evet uras aklımda ural vardı onu eledik mert i çok beğeniyorum ama utkuya uygun olsun istiyorum.Teşekkür ederiz teyzesi.

Gordugun ruya kotuyse anlatma ve tabirine de bakma canim. Onlar seytani rüyadır. Kabusdan uyaniyorsan sol tarafina felak nas okuyup ufle tekrar uyumaya calis. Guzel ruyalar ise aksine anlatilir ve tabiri hayra yorularak yapilir. Allaha sigin bol dua et.

Biz daha o aşamalara gelenedik eşinle hep panik içerisindeyiz kaybımız olursa büyük olmasınmış çok üzülmeyelimmiş
Burdan ötesi yokki rahme düştüğü anda umut sevinç hepsi başlıyo

canımm hoşgeldin. öğrendim kızım oluyormuş inşaallah
magnezyum için doktorum disporal direkt diye bir takviye verdi bana istersen bir bak sen de canım.
Hosbulduk canimciiim
Hadi gozunaydinnn sonunda öğrendin sende :) saglikla gelsin minnos prenses :)
Canim doktoruma soyledim ondan degildir dedi agir kaldiriyorsun duzgun oturmuyorsundur dedi hatta mesela burda oturdugun gibi oturma :) dedi :) ben hala hamile gibi davranmıyorum harala gurelee yasiyorum dikkat etmem gerek sanirim :) yinede magnezyum yazdi da ne yazdigina bakmadim esime verdim receteyi alsin diye. Bizimde cinsiyetimiz kesinlesti bi de resim aldik yuzunu gösteren nasil da mutluyum :)

Gözünaydın canım benimde bir kızçem olsaydı yaa çok sevindim ikinizin adına interiorarchitect
Ayrıntılıya kadar hiç bişey almıcam belki fikir değiştirir
Canim benimmm cok teşekkür ederiz insallah ogullarin cok akilli olur hayirli evlat olur.. 3.yu düşünüyor musun bilmiyorum ama dusunuyorsan eger insallah Rabbım kizida tattirir hayirlisiysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…