2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kuzular ne yazık ki cahil insana laf söz işlemiyor
ben hep erkek hissettim eşim kızım olacak dedi durdu
kayınvalide eşim her kız dediğin tövbe de diyordu
kız olduğunu öğrendik tühh dedi neyse doğana kadar inanmam ben dedi
o anda çok kızdım bozuldum
ama cahil insan yapacak hiç bir şey yok

sende başkaları için mutluluğunu erteleme
sana aşık bir erkek daha olacak
3 yakışıklı arasında hep kraliçe sen olacaksın
el üstünde olacaksın

o kayınvaliden de senin bokunu yesin

KIZLAR bu arada beni sancılı gördü dr evet var dedim kalsiyum verdi bütün ilaclarimi degistirdi beyaz akintim da var dedim bu durum duzelmezse erken dogum riski var dedi hayirlisi olsun rabbimden insallah hepimiz duzeliriz

sağlıkla çıkarsınız inşallah,bozma moralini iyi ki bugün gitmişsin

canım inşallah erken teşhis sayesinde 3 ünüzde sağlıkla kurtulacaksınız dualarım sizinle moralini yüksek tut

Canımsın yaaaa- cahille etme muhabbet ya sinirini zıplatir tavana ya da yazık olur adabına- demiş Hz. Mevlâna ne doğru söz evlat evlattır hepsi ciğerinin başı kim ne derse desin

basbelasiyim haklısın benimle bi bayan daha geldi çocukları olmuyormuş 3 yıldır kapıdan dualarla çıktım tabi ki çok şükür rabbim yollara düşürmedi evlat diye bizi istediğimiz de hemen nasip etti niye bu kadar taktım bilmiyorum bir ektim birde sizden başka kimsem yoktu paylaşacak o yüzden bu kadar içimi döktüm sanırım ALLAH OLMAYAN HERKESE IKIZ IMIZ NASIP ETSIN

en yakın örneği wintersun
10 yıl 10 tüp bebek demişti
Rabbim aratmasın hiç kimseye

canım öle valla ben de en az bi ay istiyorum ama sanki doktorların canından can istiyosun rapor isteyince illa zorluk çıkarıyorlar

Gecmis olsun canim iyi tarafından bak gittin ve mudahale edilecek olumlu seyler dusun oglanlar gelecek saglikla hayirlisi ile kucagina evet ikiz olduklari icin zor olacak ama serklaj sonunda sorunsuz bebesini kucagina alan coooook anne var riskli donemi yatip dinlenerek gecireceksin demekki senin kuzular cok nazli ve annelerini azicik yoracaklar. Yarin guzel haberler verecegine inaniyorum dualarim seninle.

Son düzenleme:
Kuzum eminim.sen kotu niyetle demedin ama dusunme annesi bak dunyanin en mucizevi olayini yasiyoruz verene Hamdolsun kiz erkek nasipte ne varsa :*

Her işte bir hayır vardır iyi ki doktora gitmişsin Allah’ın izniyle sağlıkla oğluşlarına kavuşacaksın Dualarım sizinle

KIZLAR HEPINIZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MORAL VERDINIZ ETIKETLEYEMIYORUM HERKESI TEK TEK KUSURA BAKMAYIN. Kv sıkıntı etmiyorum sanki kız dogurmak kadinin suçu gibi konustu o beni deli etti
Kaynananin annesi en buyuk sucu yapmis o zaman bu zihniyette bir hemcinsini dogurarak. Rabbim hidayet versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…