2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne oldu ya tam anlamadim. Rahim acikligi mi varmis

Dualarımız seninle, ameliyatın da çok güzel geçecek inşallah sıkıntı yapma güzel düşğncelerle gir ameliyatına..

Uzulmekte haklisin ama takilma bosver duyma görme bilme benim kv de zamanin kiz olacak dediginde esime hadi be ordan demisti bide elini bi garip sallayarak neredeyse daliyordum Allahtan cumlenin sonunu dinledim daha erken bu haftada ogrenilmez benimle dalga gecme dedi :) saglikla gelsinler bu zihniyetteki insanlar ki bilhassa kadinlar dua etsinler cahiliye doneminde dogmamislardi diri diri topraga gomuleceklerdi. Dinimizin verdigi degeri keske hemcinslerimizde verse kiz cocuklarina...

Allah cezani vermesin kiz. Oglan da senin parcan. Uzuldum demeyesin sakin bir daha. Evlat siye yanip tutusanlar kavusamayanlar var. Daha yeni bir arkadasin bebegi karninda öldü. Sükret ki saglikli ve seninle. Yanlis düşünüyorsun
Düşüncem zaten kız-erkek fark etmez bu sözlerin üzerineydi tabi ki tepkim o yüzden benimkisi ne gelirse yüce rabbimden gerisi bos

Tabi ki öyle dinimizin kız evlatlara verdiği değeri insanlar verse daha ne

Çok şükür cooooooooook tabi ki kötü niyetim yok sınır tavandı
Aman kv ya birsey anlatayim gul :) gecen kv usg resmini aldi ogunde benimki uyuyordu sirtinin resmini cekti :) kafasinin arkasina bakarak cocuklarinin ismini sayip benimkilere benziyor dedi :) bende o sirti dedim sonrada dogurun sevin size benzesin dedim

Nesrinay86 bir oğlan daha ekle şekerim. ONTK benim oğlanın pipisi küçük ama oğlan mı oğlan
Hepsini yerim kız benim oğluşla dalga geçiyorum yiğenime benzediği için:)) hepsi meleklerimiz kızlarda erkeklerde hepsini Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Seninkinede küçük pipili dicem artık :)

Herseyde vardır bir hayır canım Allah korumuştur dediğin gibi gitmeseydin farklı olabilirdi inşallah ameliyatın iyi gececek bebişlerini sağlıkla kucagına alacaksın. Dualarım seninle ve bebişlerinle güzel haberlerini bekliyorum

Bizimde ilk hecelerden Esem oluyor anlami olsun diye Eslem mi koysak. Teslim olan demek.
Eğer beboşuna bu isimle seslenirken için kıpır kıpır oluyorsa, büyümüş halini bu isimle hayal edebiliyorsan bence hiiiç düşünme koy

Ben erkek olduğunu bilene kadar kızımla Nil diye sevdik. Çok güzel isim canım.
Çok çok teşekkür ederim. Eğer 3 evladım olsun dersen Rabbim bir kız daha nasip etsin sana adı da Nil olsun :)))

Kesinlikle karışmasın. Ona en çok ismi ile ben hitap edeceğim değil mi kime ne :))) Bu arada Sare ismine de bayılırım. Miray ismi ile de birleşince harika olmuş

Bilmiyorum ya değişik bir his oldu brnim için kv kaç kere aradı sordu
Canim cinsiyetı sonunda ogrenmene sevindim stresinde bitmiştir :) kız yada erkek hiç önemli değil Allah evladın hayırlısını versin . Kayinvaldene gelince kulaklarını tıka böyle insanlar omur törpüsü gibi oluyo eşinle aran iyise sanada düşkunse bırak ne konusursa konuşsun .Allah sizin ailecek mutluluğunuzu daim etsin canım, 3 erkekli bir evde tek kraliçe olcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…