2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yerim ben seni verene kurban olurum

Kızlar ben hiç değilim kasıklarım bacaklarım kalçalarım çok ağrıuor ekstra bide başım çok kötü ağrıyor birazdaha bekliycem iyi olmazsam gidicen dktra

Aslina akarsan ben Melike istiyorum esim kabul etmiyor. Oglum Defne diyor babamiz Nehir e daha sicak bakiyor. Ben Melike disinda digerlerine isinamadim. Eslem de veto yedi zaten

Buda çok ayıp olmuş ama bokunu yesin demek çok ayıp söylemeden geçemiycem kendimizden yaşça bir büyük insan nasıl cahilce bir söylem olursa olur böyle söylenmemeli

Haha sonda nasıl direk yapıştırmışsın kız

Nesrinay86 bir oğlan daha ekle şekerim. ONTK benim oğlanın pipisi küçük ama oğlan mı oğlan
Canım cinsiyeti öğrenmiş olmana çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. Kayinvalidenin yersiz soylemlerinin senin mutluluğuna gölge düşürmesine de ayrıca sinir oldum. Hiç takma kafana; )
Bugün öğretmen adaylarını dinlemek için bir İlkokula gittim. Öğretmen adayları da ayrı bir güzel. Sınıftan bir yakışıklı döndü belli bir süre stajyeri izledi. Gidip yanaklarını mıncırasım geldi. Sıpa yaaa çapkın çapkın bakıyordu. Yaşı da daha 10. Demem o ki erkek evlatlar da ayrı bir tatlı oluyor; )

Bir oglum daha oluyor kizlar.cok tatlii foto atarim eve gecince
Gözün aydın canım :))) Hayirla gelsin insallah

wintersun canim cok gecmis olsun dikisle dogurup saglikla kucagina alan arkadasim var uzme kendini tabiki zor ama surekli yatarak atlatirsin insallah

Ben seni anlıyorum senin tepkin kızgınlığın cinsiyete değilde o cadaloz ne dediğini bilmeyen anasından kız çocuğu olarak doğmuş ama kendi kendini aşağılayan kadına Üzülme artık boşverrr

Kuzum eminim.sen kotu niyetle demedin ama dusunme annesi bak dunyanin en mucizevi olayini yasiyoruz verene Hamdolsun kiz erkek nasipte ne varsa :*
Kız evhamlı kafamıza taş yağacak valla senden bunları duymak çok güzel pozitif olun sizi üzenlere kan kusturun. Ben karar aldım üzeni üzecem kıranı kıracam laf söyleyene lafı sokacam benden iyisi yokkkk gebersinlerrr benim oğluşum bana yeterr ohhhh yandannn

P Pikapii wintersun çok çok geçmiş olsun arkadaşlar Rabbim Şafii ismiyle şifa versin sizlere en kısa zamanda inşallah.
@_Historian_ Rabbim hayırlı evlat eylesin canım.Oğluna arkadaş geliyor çok güzel birşey bu bence. Benim kızım vardı oğlum oldu arkadaş olamadılar, sonra bir kızım daha oldu o da abisiyle arkadaş olamadı.
Canını da sıkma kv ne dediğini bilmeyenlerden.Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Hem daha yolun başındasın bebeğim bir bakarsın birkaç sene sonra da prensesin olmuş

Amin canım Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…