2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 18.haftamdayim goguslerimde ince bir sizi olduktan sonra seffaf su gibi damla geliyo goguslerimden normal mi bilen var mi endiselenmeli miyim ? Böyle bisey yasayan var mi aramizda ?

Kizlar 18.haftamdayim goguslerimde ince bir sizi olduktan sonra seffaf su gibi damla geliyo goguslerimden normal mi bilen var mi endiselenmeli miyim ? Böyle bisey yasayan var mi aramizda ?
Normal ama elleme, oynatırsan emme uyarıları başlar ve rahim kasılmasıyla sonuçlanır

Cok sagol canim. Moralimi duzelsin diye kahvalti ayarlamistik. Maalesef eşimin işi cikti iptal oldu. Kapidan eve geri döndük. Aksama kadar bas agrisi ile uyumaya calistim. Dun gecenin ustune sabah da boyle olunca eşime de tepkiliydim. Sonra dedim olan bize oluyor evliligime oluyor. O kv musvettesi belki de oturup keyif çayını icerken ben burda esimle kavgali mi olacam dedim. Uzatmadim sabah ki mevzuyu. Suan moral olarak iyiyim. Gruptan cikmama esim hic ses cikarmadi. Normalde ayip falan diyebilirdi ama demekki beni hakli buldugu icin hic lafini bile etmedi. Cok sagol canim sordugun icin

Yemek yedinmi??

O

OTurdugum yerde oluyor canim hic ellemedim ama tedirgin oldum yarin doktora mi gitsem acaba
Yani bu haftalar icin süt gelebilir yaziyordu nette hatta burda bir kac arkadasin da basina geldi ama ben yasamadim bilemiyorum. Yalniz arkadaslar ozellikle oynayip sut akitmayin yazmisti

şu sitres üzüntü beni gebelikte okadar korkutuyo ki dün kendi kızima bgrdim yaramazlık ypio diye o sırada bile kasigima falan ağrılar girdi oyuzden bu kdar ufak şeylerde vücut tepki veriosa birde böyle düşüncesiz insanlar dibimizde olduğunda kimbilir nasıl uzuluoruz boşver iyiki çıkmışsın gruptan ztn gereksizmis buda bahane olmus, sana şunu soylim kim canını sķiyosa ya kulaklarını tikican yada mumkün olduğunca uzak durucaksın ozmn kafa rahat miss

Süt üremeye başlıyor, tedirgin olacak bir şey yok ki, bende de oldu ara sıra, atletim ıslandı. Normal, merak etme. Ara ara olacak

Yani bu haftalar icin süt gelebilir yaziyordu nette hatta burda bir kac arkadasin da basina geldi ama ben yasamadim bilemiyorum. Yalniz arkadaslar ozellikle oynayip sut akitmayin yazmisti
insallah normaldir bende süt degil seffaf su gibi birsey geliyor.ve azcik goguslerim sizliyor aciyor.erken dogum belirtisi falan yazmis bikac yerde cok korktum

Tabi canim hic acimam. Benim icin varsa yoksa ailem gerisini hiiic mi hic dusunmem. Tepki mi koymasaydim suan boyle rahat olamazdim. Iyi ki de koydum tepkiyi. Isin ucu nereye giderse gitsin. Varsin kotu desinler. Bugune kadar hic bir sey yapmadik sanki iyi mi dediler.
Insaniz stres illaki olur. Ogluma da kiziyorum esime de kiziyorum. Korkmuyor degilim. Allaha emanetler ne diyelim

Bu derdimiz bitmeyecek galiba benimde aksam basim donneye basladi nedense sizce neden olnustur

Dualarım sizinle inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…