• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tek kişiliği kullanırsan sonra al
yoksa büyük olsa da minderlerin altına sıkıştırısın ya da iki katlı örtersin

tabii senin zevkin de
Tek kişilik de olsa olur misafir yorganlarıma kullanırım ilerde ben bi hafta yatak sericem zaten kimsem yok burada iyi okurum inşallah o zamana kadar da

Büyük bi sorun mu peki bu canım inşallah oda geçer seninkesede değil miydi kanama
Plasentada yani bebeğin eşinde kanama var canım , kesede kanama diye farklı bir şeye mi söyleniyor inan bilmiyorum ben hep plasenta kanaması diye düşünmüştüm. Tekrar aynı şekilde kanayabilir panik olma dedi, riskli mi dedim tabi bu bir risk ama vücudun bunu emmesini bekliycez dedi

Plasentada yani bebeğin eşinde kanama var canım , kesede kanama diye farklı bir şeye mi söyleniyor inan bilmiyorum ben hep plasenta kanaması diye düşünmüştüm. Tekrar aynı şekilde kanayabilir panik olma dedi, riskli mi dedim tabi bu bir risk ama vücudun bunu emmesini bekliycez dedi
Himmm canim benim kesenin kenarinda gosterdi dr senin farkli bisey sanirim insallah gececek dinlenmene bak

Himmm canim benim kesenin kenarinda gosterdi dr senin farkli bisey sanirim insallah gececek dinlenmene bak
Plasenta da kesenin kenarında oluyor canım , aman kuzum neyse ne inşallah en kısa sürede hepimiz sağlığa kavuşuruz bu dertten kurtuluruz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz

Plasenta da kesenin kenarında oluyor canım , aman kuzum neyse ne inşallah en kısa sürede hepimiz sağlığa kavuşuruz bu dertten kurtuluruz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz
o_O bilmiyordum onun baglanti yerinde mi oldu acaba ki kanama :deli: gulecez insallah bu hallere uzulme gecer bebisler iyi cok sukur :dua:

Doğduktan sora da ikinci gebeliktede yapıyosun canım ilk oynar gibi oluyor sonra tık yok biz oluyoruz eyvah eyvah hepsi aneliğin verdiği duygular. İlk bebeğimde ağlamayınca kaç kez kalkıp nefes alıyor mu diye baktığım oldu kafayı yememek elde değil
Benimde bir gün çok hareketli bir gün tık yok.. Ama genelde öyle oluyormuş

Sen simdi yatiyorsun ya disardan gorenler aa ne guzel hamilelik yatarak geciyor diyorlardir. Ama bide yatana sormak lazim. Yatmaktan bir yerlerin agrimistir demi
Ahhh canm yaaaa onu ablatamıyorum işte
Eşimde başta olmak üzere (onun ki beni motive etmek ama) herkes ohh ne güzel bebekler gelince çok yorulacaksın dinlen şşmdiden deniliyor ama işin iç yüzü öyle değil kesinlikle
Dün wc ye klktım günde bir kere hakkım var arka bahçemiz park
Bir baktım ağaçlar yeşillenmiş beni bir ağlama aldı sorma oturamamak bile acı geliyor bana :(
Elbet mükafatım var sonunda ama bende 11 yıl üstüne güzel bir gebelik geçirmek isterdim ŞANS
Benim eşimin doğum günü yarın. Evden para alarak hediye almam anlamsız , eksik olduğunu görünce işin süprizi kalmayacak. Ben pasta yapacağım kendim, ufaktan bazı hazırlıkları yaptım, bir de yeğenimdeb kalma kullanılmayan gitar vardı evde, kızım kullanır belki diye bana vermişti. Bir ay çalıştım gündüzleri gizlice o yokken , şuanda bir iki parça çalabiliyorum, akşamı ona şarkı söylerim diye düşünüyorum.
Ayy 2 şarkı oldu mu ya maşşallah aferin sanaaaa
Kız dur ne haziranı senin yaramazlar durmazmı diyorsun :) bende oğluşumun gününden önce geleceğini düşünüyorum
Walla canım ilk hedefimiz 27-28 hafta dedi doktorum
O da mayıs sonu aslında ben en az 2-3 hafta daha başarırırz gibi hissediyorum inşallah yani

Back
X