• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haha ben de bence öyle olurum normalde de uykumun arasında konuşurum falan hatırlamam :) inşallah canım Bebiş gelince açılsın çakralarım :KK6:
Acilir acilir etka ya dedigim gibi o kudret kanimizda mevcut :) cocuk dogdugu an ortaya cikiyor :) ben ilk hafta toplamda 8 saat ancak uyumuşumdur annem diyor kizim bebek uyuyunca sende Uyu yok uyuyamıyorum ki :)

maşallah cnm korkma sağlıklı şekılde alırsın inşallah kızında güzel poz vermiş maşallah .devlette de böyle çekip veriyorlarmı acaba
İnşallah kuzum sağlıkla alırım kızımı :KK200: resim veriyolarmı bilmiyorum ki diğer devlette gitmedim hiç bizim şirketin özelle anlaşması var bide çalışıyorum diye diğer kızlardan

Günaydınnn. Haftasonu çalışmak olmasa cuma ekstra mübarek gün kesinlikle :KK36:
Ayy bende çalışıyoken nasıl iple çekerdim hafta sonunu Allah kolaylık versin az kaldı doğum iznine çıkınca inşallah bebişte uslu olurda bol bol dinlenirsin :)

arkadaşlar bebeğini hissedemeyen varmı ben hissedemiyorumm önceleri hafif dokunur gibi sanıyelık bır sey olurdu ama ne tekme ne baska bir sey endişelenmekde istemiyorum ama daha erken midir oglumda 20 haftalarda net hissetmiştim kızım sürekli yatıyormu ne:110:

İnşallah kuzum sağlıkla alırım kızımı :KK200: resim veriyolarmı bilmiyorum ki diğer devlette gitmedim hiç bizim şirketin özelle anlaşması var bide çalışıyorum diye diğer kızlardan
bende özele gidiyordum devlete gittim cok memnun kaldım devlettekı doktordan ama rsim vermedi ama ilgisi gayet güzeldi cok hasta olmasına rağmen

Gözün aydın canım kızın çok şeker maşallah anasına çekmiş :)) o leke ilerde büyüdüğünde lazerle alınan bişeydi değilmi canım ama etkilemediğini biliyorum. İnşallah kuzucuk hiçbir sorun yaşamaz sağlıkla doğar hayatıda öyle devam eder prenses:KK200: kız senin kocan askerde deilmiydi gelmiş galiba gözün aydın karıştırmadıysam eger

Acilir acilir etka ya dedigim gibi o kudret kanimizda mevcut :) cocuk dogdugu an ortaya cikiyor :) ben ilk hafta toplamda 8 saat ancak uyumuşumdur annem diyor kizim bebek uyuyunca sende Uyu yok uyuyamıyorum ki :)
Ben uykuma çok düşkünüm ama eşim günde 2 saat bile uyusa yetiyo o yüzden anlaşma yaptık geceleri o bakacak oğluşumuza sütüde sağacakmışım gece boyunca rahatsız edilmeyecekmişim doğumdan sonra uyuyabilirsem tabi böyle olacak :KK48:

Ben uykuma çok düşkünüm ama eşim günde 2 saat bile uyusa yetiyo o yüzden anlaşma yaptık geceleri o bakacak oğluşumuza sütüde sağacakmışım gece boyunca rahatsız edilmeyecekmişim doğumdan sonra uyuyabilirsem tabi böyle olacak :KK48:
Ay benim oduncuk sevgili eşimde şimdiden ben ayrı odada uyurum diyor çok ağlarsa bizimkinde böyle anlaşma yapıyor:)

Kızlar akşamları çılgın gibi Doğum hikayelerini okuyorum sonra sabaha kadar rüyamda suyum geliyor ıkınıp doğuruyorum habire:)))))
Biz eşimle doğum programı izledik burda baba doğuma giriyor bebeğin kordonunu kesiyo falan ya program bitişine kadar benim göbekte çocukta kayboldu korkudan :)) kendimize ne eziyet edecegimizi şaşırıyoruz valla bu bebişler nasıl olacak doğunca merak ediyorum inşallah korkak olmazlar :olamaz:

Gözün aydın canım kızın çok şeker maşallah anasına çekmiş :)) o leke ilerde büyüdüğünde lazerle alınan bişeydi değilmi canım ama etkilemediğini biliyorum. İnşallah kuzucuk hiçbir sorun yaşamaz sağlıkla doğar hayatıda öyle devam eder prenses:KK200: kız senin kocan askerde deilmiydi gelmiş galiba gözün aydın karıştırmadıysam eger
Kuzumm Allah razı olsun inşallah geçer kalbindeki sorun olmaz öyle doğsa bile dedi doktorum :dua: kızım dediklerine sevindi tekme attı teyzesii :KK49: Kocam askerde değil kuzum yamacımda :halay:

Biz eşimle doğum programı izledik burda baba doğuma giriyor bebeğin kordonunu kesiyo falan ya program bitişine kadar benim göbekte çocukta kayboldu korkudan :)) kendimize ne eziyet edecegimizi şaşırıyoruz valla bu bebişler nasıl olacak doğunca merak ediyorum inşallah korkak olmazlar :olamaz:
Olmaz canım olmaz sen bir doğur bak kendini süper kahraman gibi hisseteceksin

Back
X