• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm eşimde diyoki çocuk oturma odasnda yatsin :işsiz: bazende diyoki ben odada uyurum:skandal: tabiki bunlar lafda kalacak 4 yıldır bkliyorum böcügum glsin.:anne:

Kuzumm Allah razı olsun inşallah geçer kalbindeki sorun olmaz öyle doğsa bile dedi doktorum :dua: kızım dediklerine sevindi tekme attı teyzesii :KK49: Kocam askerde değil kuzum yamacımda :halay:
Ay benimkinde tekmik manyağı yaptı yazarken arkadaşlarıyla onlarda iletişime geçiyor demekki:emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Kız günaydın demedim yaa :halay: direk daldim ben. Hyrli cumalar günaydın gzuel annler bn uykuyu çok severim ama erkn kalktım bugün hastaneye gidicem ya o bakımdan heral :KK55:

Kuzumm Allah razı olsun inşallah geçer kalbindeki sorun olmaz öyle doğsa bile dedi doktorum :dua: kızım dediklerine sevindi tekme attı teyzesii :KK49: Kocam askerde değil kuzum yamacımda :halay:
Oyyy yirimmm ben onuuda tekmelerinidee bal prensesss ball teyzesinden mis kokuluya :KK68: birinin kocası askerdeydi karıştırdım :))

Kız günaydın demedim yaa :halay: direk daldim ben. Hyrli cumalar günaydın gzuel annler bn uykuyu çok severim ama erkn kalktım bugün hastaneye gidicem ya o bakımdan heral :KK55:
Günaydın canım kontrolemi?

Aynen... Diyorum ki sana sevdirmicem çocuğumu :) ne çocuğum mu hemn de sahiplenmissn diyor:KK76:. Bakar kiz bnm isim biliyorum konuşuyor işte:KK4:
Benimkinden hiç umut yok çünkü yenidoğan bebeğe bakamıyor bile düşün artok benle dktra bile gelmedi hiç :(

Benimkinden hiç umut yok çünkü yenidoğan bebeğe bakamıyor bile düşün artok benle dktra bile gelmedi hiç :KK43:
Amn kız bnmkide glmedi hic. Ben gideceğim gun derm hastenye gidiyom hadi eyvallah :)) hastene bana otobüsle 5 10 dakika. İşimi halledip geliyorm. Bide devlete gidiyom ana baba günü erkekleri içeri almıyorlar zten

Dikkatimi çekti de afedersiniz canınız çekmesn.:KK39: n zmn muz yesem bebiş hareket ediyor.:KK71::KK9:
Hmm bende yiyeyim hemen dicem ama benim yaramaz napıyo anlamadım karnımın tam ortasında yumruk gibi sertleşmiş poposu galiba kesin gene ayagını suratına değiriyodur velet yaa :KK48:

Bende fazla yiyemiyorum kahvaltı ama mecbur zorla yumurta peynir yiyyorum karnın tok olsunki uyanık olsun tatlı şey:)
Ayy ins bugün esimle gidicem hareketli hallerini gorsun istiyorum. Bnm esim duygularini belli eden biri degil herseyi icinde yaşıyor ama bn gözlerinden anliyorm. İns bebgimzi sağlıcakla goruruz.

Günaydın tatliş anneler
Bende bir işim varmış gibi uyandım erkenden
Ha yat uyu da zaman çabuk geçsin demiş ama yokkkk irem açacak gözlerini tavana dikecek illa ki
Öğleden sonra kestirebilirim belki
Benimkiler ben ilk uyanınca çok hareketliler
Sürekli aynı pozisyonda yatamadığım için ağrı giriyo
Sağa yatınca sağdaki sola yatınca soldaki pıtpıtlanıyo

Back
X