2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demi canım yaaaa
Hissettim dualarınızı olmayacak şnşallah bir dahaaa
Haftaya çarşamba caanımm ondan bende gitmek istemiyorum aslında detaylım var haftaya
Peki nasil olacak boyle.. hem kalkamiyorsun hem doktora gitmen lazim. Acaba ambulans mi gelse sedye ile seni goturseler
Tekerlikli sandalye temin ettik aarabaya kadar onunla arabada yatarak sonra yine tekerlekli
Moralini yuksek tut canim insallah bi sıkınti yok bebisler iyidir insallah hareket ediyorlar mi
Evet hareketleri iyi çok şükür :)
Yok emin olmadan çağırmayı risk olarak görüyor şimdi yatan olmadaydım kesin çağırmıştı görmek için
Çok pinpirikli aşırı tedbirli bir insan :)

Keşke benim kocişim de arabayı bana vermese. Hamilesin dese, her yere beni o götürse :))))) Çünkü benim kocişim ehliyeti aksesuar olarak kullanıyor. Korkum o ki doğuma giderken de arabayı ben kullanacağım

Bizde de benim ehliyet aksesuar
hiç hiç kullanmıyorum arabayı bebek olacak kullanmam lazım ama pratik olmayınca zor geliyor

birde bize tır çarpmıştı ondan beri fobi oldu da öğrenmem lazım ne güzel kullanıyorsunuz

bizimki özel şöforlük yapıyor
o yoksa kardeşim götürüp getiriyor sağolsun

Canım bendede oluyo bazen öyle wc ye koşuyorum hemen kanamam geldi sanıp normaldir bence

Slm kızlar birazdan detayli ultrasona giricem ayhh heyecan bastı inş güzel hbrler alırım, herkes bebeğiyle ilgili detaylidan hayırlı hbrlerle çıksın inş
Güzel haberlerle gel inşallah resim getirmeyi unutma

Yusuf olabilir sanırım
Tanıdğım bir çok Yusuf temiz kalpli temiz yüzlü oluyor
isimler ruha yansır derler ya
Yusuf gibi olur belki :)

Talhalar aşırı yaramaz oluyor birde şöyle bir durum var kuzenim ilahiyatçı doçent Kuran'da geçme mevzusunu sordum Arap olmayan müslümanlara Kuran'da geçmesi şartı yok sadece iyi ve anlamlı isimler koyun diye buyrulmus

gazelim_24 Talhalar aşırı yaramaz oluyor birde şöyle bir durum var kuzenim ilahiyatçı doçent Kuran'da geçme mevzusunu sordum Arap olmayan müslümanlara Kuran'da geçmesi şartı yok sadece iyi ve anlamlı isimlerkoyun diye buyrulmus

Masallah gobusune bebisine :)
Kilosu dusuk olanlar bazen cok hizli kilo aliyorlar sende zayifmissin zaten su az tuketiyorsan biraz tuzlu yiyorsan ondanda olabilir odemin..

Cok zayiftim boyuma gore ama mutluydum oyle.dusununce oyle cok yemiyorum aslinda ama tuzu azaltamiyorum bir turlu.ara ogun olarak yedigim yogurda bile tuz limon karabiber hatta bazen sarimsak ekleyip yiyorum. :) surekli grip oldugum zamanlarda iyi gelmisti bu karisim.aliskanlik oldu gitti..suyu bol iciyorum ama tuz oranina gore az geliyor galiba.alyansimi coktan cikardim sisiyorum diye zaten.tektasim boldu o duruyor simdilik

Evi kocam sürpriz yapmisti onu gormeden aldik arabayi da aldik ama kullanabilecek miyim hayir simfi gebeyim diye vermiyor dogumdan sonrada iki cocuk zor yine kendine aldi yani. Kiz sen dolanma son noktaya gelince bakmaya git
Vermesini bekleme bacım al kullan. 9 ay doğurana kadar araba kullanıyorum İstanbul’da fellik fellikBen kocamın keyfini beklesem 3 çocukla ooooo her işimi hallediyorum valla bir de iki çocukla zor deme ,Çocuklar neye alışırlarsa öyle gidiyor hayat. Herkes bana ayak uydurdu kısacası

Birde neden hala bebek hareketlerini hissetmiyorum anneler yaa (((((((
Benim ilk hamileliğim 19+0 da ilk hissettim sonraki 3 gün hiçbişey hissetmedim 4. Gün hissettim bi daha ama doktor 21-22 haftaya kadar demişti zaten bir de çok uyuyolarmış bu haftalar zaten..

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için diğer çoçukların ki kuran geçiyor bunun ki geçmeyince sanki suçluluk hissettik

Eşin muhalefet değilse kalbin ne diyorsa onu koy bence . Tabi anlam da çok önemli. Benim eşim ilk 3 çocukta gayet anlayışlıydı bu kızda isim beğenmez oldu adamı gırtlaklayasım geliyor

bız de son karar benım ama onun da ıcıne sınsın tabı
kızıma dedım hira nasıl dıye
hira mağaraları olsun dıyo:)

Kiyamam yaa ne cektin bu bulantidan

kızımda da bu zamanlarda gecmıstı sonra hatta doguma kadr son ay harc cok rahattım
bu seferde plesantanın asagıda olması nedenıyle agrrı yasıyorum
bazen ıkı buklum gezıyorum
agryla suan basedebılıyorum hamdolsun ama psıkılojk olarak etkılıyo benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…