- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #25.221
Demi canım yaaaawintersun gönlünü ferah tut. Büyük bir ihtimalle doktorunun bu gibi durumlar için değerlendirme kriterleri vardır ve ona yönelik soruları sorup senden cevap almıştır. Aksi bir durum sezmiş olsaydı önlem almak için harekete geçerdi diye düşünüyorum.
Ayrıca işin bilimsel yanını bir tarafa bırakalımBurada mesajını okuyan herkes o dakikadan itibaren sana dua gönderiyor, bence birbirimize ettiğimiz dualar, gönderdiğimiz iyi dilekler sayesinde her şey yolunda devam edecektir. Biz bazen kendimizi buna inandıramasak da
Buradaki hamişler bir harika
Haftaya çarşamba caanımm ondan bende gitmek istemiyorum aslında detaylım var haftayaCanım hiç öyle azdır falan diye düşünme. Ben 12 haftalık düşük yaptım daha doğrusu kalbi durmustu ilaç verdiler bebeği kendim düşürdüm inan öyle bi su geldi ki çok farklı tutamıyorsun ve miktarı az da değildi. Ama seni çok iyi anlıyorum aklın orda şimdi senin. Takip et bakalim biraz . Kontrolün ne zamandı ? Yakınsa sabret değilse için rahat etsin git.
Tekerlikli sandalye temin ettik aarabaya kadar onunla arabada yatarak sonra yine tekerlekliPeki nasil olacak boyle.. hem kalkamiyorsun hem doktora gitmen lazim. Acaba ambulans mi gelse sedye ile seni goturseler
Evet hareketleri iyi çok şükür :)Moralini yuksek tut canim insallah bi sıkınti yok bebisler iyidir insallah hareket ediyorlar mi
Yok emin olmadan çağırmayı risk olarak görüyor şimdi yatan olmadaydım kesin çağırmıştı görmek içinwintersun şükürler olsun
doktor en ufak bir risk görse seni çağırırdı hastaneye çünkü su olsa bu dakikadan sonra geri dönüşü olmazdı
içini ferah tut
muhtemelen senin yaramaz paşalardan birisi idrar kesene falan yanaştı ondan oldu o
randevuna gidip gelmenle ilgili birşey söyledi mi ?
ya da o kadarını risk kabul etmiyor mu acaba
Keşke benim kocişim de arabayı bana vermese. Hamilesin dese, her yere beni o götürse :))))) Çünkü benim kocişim ehliyeti aksesuar olarak kullanıyor. Korkum o ki doğuma giderken de arabayı ben kullanacağım
Canım bendede oluyo bazen öyle wc ye koşuyorum hemen kanamam geldi sanıp normaldir benceGünaydın kızlar
Biraz önce bi akıntı geldi yatakta peçeteye uzanana kadar baya geriye de aktı
Akıntı gibi değil de daha suluydu 3 parça tuvalet kağıdını baya baya nemlendirdi
Çok korktum dr u aadım ameliyata girmiş arayacaklar beni
İnşallah bebiş suyu değildir deli gibi korkuyorum şu an
Ben 21. Haftaya girişte hissettim canım oda hergün degil normal daha hissetmemenBirde neden hala bebek hareketlerini hissetmiyorum anneler yaa(((((((
Kız sen hiç durmuyon hee ağırlaştık ondanmı acaba ya ben yemek yapıp gelene kadar belim kopuyoTünaydin kizlar yeni araba heyecaniyla bi haftadirda iyiydim biraz gezmelere takilayim dedim iyi halt ettim belimden kasiklarimdan duramiyorum su an
Güzel haberlerle gel inşallah resim getirmeyi unutmaSlm kızlar birazdan detayli ultrasona giricem ayhh heyecan bastı inş güzel hbrler alırım, herkes bebeğiyle ilgili detaylidan hayırlı hbrlerle çıksın inş
Yusuf olabilir sanırım
Tanıdğım bir çok Yusuf temiz kalpli temiz yüzlü oluyor
isimler ruha yansır derler ya
Yusuf gibi olur belki :)
140 altında olması gerekiyor canım. Çok şükür de altında. Ara sıra takip yaparız canım seninle
Masallah gobusune bebisine :)
Kilosu dusuk olanlar bazen cok hizli kilo aliyorlar sende zayifmissin zaten su az tuketiyorsan biraz tuzlu yiyorsan ondanda olabilir odemin..
Cok zayiftim boyuma gore ama mutluydum oyle.dusununce oyle cok yemiyorum aslinda ama tuzu azaltamiyorum bir turlu.ara ogun olarak yedigim yogurda bile tuz limon karabiber hatta bazen sarimsak ekleyip yiyorum. :) surekli grip oldugum zamanlarda iyi gelmisti bu karisim.aliskanlik oldu gitti..suyu bol iciyorum ama tuz oranina gore az geliyor galiba.alyansimi coktan cikardim sisiyorum diye zaten.tektasim boldu o duruyor simdilikGünaydın hamişler.
secondlife , çok tatlı göbişin var canım. Kiloyu vereceksin bir şekilde, arkadaşım 40 kilo almıştı, şimdi yine 55lerde. Bizim gelin de hamur istiyordu sürekli, haftaya 2-3 kilo alıyordu. Ama bebişleri tosun oldu ,ona bir şey diyemem canım.
Vermesini bekleme bacım al kullan. 9 ay doğurana kadar araba kullanıyorum İstanbul’da fellik fellikEvi kocam sürpriz yapmisti onu gormeden aldik arabayi da aldik ama kullanabilecek miyim hayir simfi gebeyim diye vermiyor dogumdan sonrada iki cocuk zor yine kendine aldi yani. Kiz sen dolanma son noktaya gelince bakmaya git
Ay ben de çok kötü oldum çok etkilendim.Gebelikte kullanbilir canım bir sıkıntı yoksa ay ben Müge anlıyı izliyorum ağla ağla içim çıktı
Nereye gittin canım Umut Bey’e mi başka bir yere mi?Slm kızlar birazdan detayli ultrasona giricem ayhh heyecan bastı inş güzel hbrler alırım, herkes bebeğiyle ilgili detaylidan hayırlı hbrlerle çıksın inş
Ahaaa aynı benKeşke benim kocişim de arabayı bana vermese. Hamilesin dese, her yere beni o götürse :))))) Çünkü benim kocişim ehliyeti aksesuar olarak kullanıyor. Korkum o ki doğuma giderken de arabayı ben kullanacağım
Benim ilk hamileliğim 19+0 da ilk hissettim sonraki 3 gün hiçbişey hissetmedim 4. Gün hissettim bi daha ama doktor 21-22 haftaya kadar demişti zaten bir de çok uyuyolarmış bu haftalar zaten..Birde neden hala bebek hareketlerini hissetmiyorum anneler yaa(((((((
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için diğer çoçukların ki kuran geçiyor bunun ki geçmeyince sanki suçluluk hissettikgazelim_24 Talhalar aşırı yaramaz oluyor birde şöyle bir durum var kuzenim ilahiyatçı doçent Kuran'da geçme mevzusunu sordum Arap olmayan müslümanlara Kuran'da geçmesi şartı yok sadece iyi ve anlamlı isimlerkoyun diye buyrulmus
O gittikten sonra rahat uyuyorum ancak öğlene kadar da uyuyorum. Utanmasam git çocuk odasında yat diyeceğim o dereceBen 5 yastik kouarsam kocami atmak zorunda kalirim
Eşin muhalefet değilse kalbin ne diyorsa onu koy bence . Tabi anlam da çok önemli. Benim eşim ilk 3 çocukta gayet anlayışlıydı bu kızda isim beğenmez olduadamı gırtlaklayasım geliyor
Kiyamam yaa ne cektin bu bulantidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?