2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yanisi eylül topiginde olabilirsin diye dusundum. O yuzden sana eylül annesi dedim. Niye bu kadar taktin.. Ozelden mesaj atacak kadar
Jenylop arkadaş eylül topiğinden zaten. Ben onun için eylül annesi söylediğini düşündüm . Biz de kendimize ağustos annesi diyoruz ya (sezeryan olacağımdan ben temmuzda doğuracağım) öyle bir şey işte. Bizde hem temmuz hem ağustos anneleri listesinde olan hamiş de var.

Maden suyu bence sifa kaynağı. Hele 235 mg kalsiyum 108 mg magnezyum okuyunca içeriğinde resmen dadandım. Ikisine de cok ihtiyacımız var
Bende artık hergün içiyorum hatta buranın madensuları bayağı güzel borjomi var büyük şişelerle içiyorum asili kaçmasa hepimize yollardım valla:)

Aynen onu kastettim zaten. Kendisi ne anladı bilemiyorum ama

Bende artık hergün içiyorum hatta buranın madensuları bayağı güzel borjomi var büyük şişelerle içiyorum asili kaçmasa hepimize yollardım valla:)
Fazlasi zarar olmasin bacim dikkat et. Ne bileyim böbrekte taş falan oluşturur mu acaba fazla mineral. Ben gunde bir sise iciyorum. Turkiyedeki kucuk yeşil şişeleri bilirsin. Onlardan. Ordaki şişeler daha mi buyuk

Oy walla yüreğim yok
Ben genel olarak çok polyana ve pozitif olduğumdan heralde biraz önce de kendim öyle tek başına kalınca düşünmüştüm
Fazlasi zarar olmasin bacim dikkat et. Ne bileyim böbrekte taş falan oluşturur mu acaba fazla mineral. Ben gunde bir sise iciyorum. Turkiyedeki kucuk yeşil şişeleri bilirsin. Onlardan. Ordaki şişeler daha mi buyuk
Evet daha büyük hem su içiyorum çok hemde yani 1 lt şişe onu içiyorum hepsini bitirmiyorum ama genelde

Saat 01:30 olmuş benim koca Yok hala bide yarın gidecek odun işte çok kızgınım ona hamilelikten herlade normalde kızmazdım:)

Polyanna olduğum zamanlarda hırpaladılar beni canim benim. Kullanildim yıprandım. Simdi hic umruma gelmez. Yas olmus 36 neyi kimi alttan alayim. Atara atar gidere gider... he heeeyyyt

Ben de kalkıp uyusam iyi olacak. Yarın işe gidilecek.. hadi hepinize allah rahatlık versin tatlı hamisler.
gazelim_24 sen bana bakma polyanna olmak iyidir :)

Polyanna olduğum zamanlarda hırpaladılar beni canim benim. Kullanildim yıprandım. Simdi hic umruma gelmez. Yas olmus 36 neyi kimi alttan alayim. Atara atar gidere gider... he heeeyyyt
Heh işte bende onu düşünüyorum yarım kalmış yazım böyle pozitif polyona olunca da kendime yazık ediyorum diye düşünüyorum bende patlıycam bir gün ama nezaman:)

Allah allah neden öyle olduki? Erken mi gittin acaba ayrımtılı için? Ne yapmayı düşünüyorsun

Ben de aksine kizimda kutu kutu almıştım sebamedon kremini ama su an pisik kremi yazandan degil baby crram yazandan kullanfim farki var mi bilmiyorum. Hatta biyle koli koli almisyim netten baya uyguna. Bol nol da syruyordum her alt açmada. Ayni sekilde pompali 500 luk sampuanindan da cok memnunum, hala da kullanirim. Sen nereden kaca aldın, fikir olsun... en uygun 29 30 civarina geliyordu su anda nette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…