2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy sağol kuşum panik oldum birden, perşembe giderim diyordum kendime. Doktor fobim var zaten iğnede doğal olarak ama napalım katlancaz.
Aman paniklikte korkulukta birsey yok 2 sn lik olay. Bi iste ertesi gun oolunuyuksege kaldırirken azicik agrin olabiliyor oda kisiden kisiye degisiyor.

Yanisi eylül topiginde olabilirsin diye dusundum. O yuzden sana eylül annesi dedim. Niye bu kadar taktin.. Ozelden mesaj atacak kadar
Ben senin yerine cevap verecektim aslında eylülde olsan burda olabilirsin bizde temmuz da doğuracağız anlamında yazmıştır diyecektim ama atlamış olmak istemedim burda yüz ifadelerimiz görmediğimiz için yanlış anlaşılabilir ama bizler tanıdık birbirimizi ne için söylendiğini tahmin edebiliyoruz doğru anladıysam tabi:)

Bi sorun mu var diye mesaj atmış bana. Neyi ne kadar yanlis anlamış olabilirsin allah aşkına. Durduk yere baska isim yok da sana mi sataşacam yani.
Dedigin dogru canim biz birbirimizi anlıyoruz. Hafta olarak bizden geride oldugu icin bir sey soracak sandim. Bazen kendi muhabbetimize dalıp buraya yazan misafirleri atlıyoruz. Atlamayayım dedim hani insanlık edeyim dedim. Ne gergin bir tipmis anlamadim yani

Yanlış anlamıştır canım oda hamile hormonlardandır sen yinede hoşgörülü cevap ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…