2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seni anlıyorum gerçekten sinir bozucu bir durum ama sakin olmaya çalış , bebeğimiz daha küçücük ve her şeyden etkileniyor. Biraz uyuşabilirsen uyuyup sakinleşmeye çalış sonra sakin karar ver ve sadece sinirle karar verme lütfen. Allah ona akıl fikir versin bir daha sorumsuzluk yapmasın, sana da iç ferahlığı versin canım . İstanbul’a gideceksen de girmeden önce sonra yaz buraya lütfen.

yaaaa erkekler işte ne söylersen öyle anlar
imaa etsen sen bırak ben süpürürm zaten hep ben süpürüyorum evi desen oradakı laf sokmayı anlamaz
tamam bırakıyorum der
nıye bıraktın dersın sen dedın der:):):):)

Hahaha aynen öyle sorun şu ki ben uykumda şuursuzca konuşuyorum bazen ve hatırlamıyorum o da sağolsun bu huyumu bildiği halde hiç söylediğimin üzerine düşünme gereği duymamış düz insanlar gerçekten

Ay canım bazen bana da tatlı krizi geliyor normalde de olurdu ve bunun nedeni genelde kan şekeri düşmesi , önüme dünyayı koysan yerim o an sanki. Dün de oldu bir şeyler yememiştim uzun zaman tüm evde Tatlı diye dolandım. Öyle zamanlarda yoğurda biraz reçel koyup yemek ya da kan şekeri düşüklüğünü gidermek için normal bir şeyler yemek bile işe yarıyor tavsiye ederim . Dün de salata yaptım kendime kocaman krizimi geçirdi.

Ben hala kullaniyorum.canim.gunde 2 defa plesentada sorun olanlari okudum hemen hemen cogu kullaniyor bence de unla tekrar konus insallah birdaha yasamazsin

Günaydın Kızlar yazan arkadaşlarım etiketleyemedim sizleri kusura bakmayın bir kaç saat uyudum şimdi sıcak bir süt içiyorum öğleden sonra akşama doğruda Allah ksımet ederse gitmeyi düşünmüyorum zira onun yüzünü sesini duymak istemiyorum teşekkür ederim hepinize beni yalnız bırakmadığınız için

Noldu canim ya dur hemen neden evi terk ediyorsun kavga edeceksende evinde edersin gelme bir yere bosuna

gitmeyi dusunuyorum derken nereye gıdıceksın canım
aman bırak o gıtsın sen dur evınde
madem sınırlısın o evde yokmus gıbı davran
en ıyı ceza bu bence

Noldu canim ya dur hemen neden evi terk ediyorsun kavga edeceksende evinde edersin gelme bir yere bosuna
Kavgamı ettim canım öyle sorumsuzluk olur sabahın 5:30 kadar gelememek nedemek keyfine içeçek kavga edicek hamile halimle sabaha kadar korkudan öldüm kesin birşey geldi başına dedim ağladım sürekli inan gözlerim şişten açılmıyor

gitmeyi dusunuyorum derken nereye gıdıceksın canım
aman bırak o gıtsın sen dur evınde
madem sınırlısın o evde yokmus gıbı davran
en ıyı ceza bu bence
Zaten o iş seyahatine gidiyor gelince gelince istediği kadar geç gelebilir yani içim bomboş oldu çok büyük hayal kırıklığına uğratım

Haklisin canim tabiki ama birak o gitsin sen neden duzenini bozacaksin sorumsuzligunun bedelini odesin bu erkelerde beyin yok diye diye benimde oglum oluyor

yanı acıklaması ne pekı bu durumun
hayır haber verse gec gelıcem dıye ınsan yıne sınırlenır de en azndan haberım vardı der
Kavga etmiş telefonu kırık kendi geldi zaten benden önce kendine lanet etti tövbe etti alkol İçin normal içmeyen biriydi önceden burda şaşırtı kendini öyle saçma sapan işte alkol etkisiyle kavga ve sorumsuzluk yani mantıklı birşey yok

Bende bdv ye çevirdim burayı kusura bakmayın kızlar kimseylede birşey paylaşamıyorım sizlere anlattım

anlatıyoruz canım yerı gelınce bu konuları
zaten surada sureklı yazısan toplan 10 kışı ancak varız
bu tarz durumlarda hayatın ıcınde ıllakı konusulcak
senın canın sklmasın uzulme önemlı olan bu

Canım öncelikle eşini Allah ıslah etsin, bir an bile senin hamile evde beklediğini unutmaması lazımdı, ne olursa olsun bunun açıklaması olamaz. Bende bu konuda çok katı bir insanım etrafımda kuzenlerimizin eşleri böyle, bir kere alttan aldılarmı devamı geliyor. Nasıl olsa 2 gün küsüp barışıyor diye düşünerek yapmaya devam ediyorlar. Sen eşini herkesten iyi tanıyorsun, ders alacağı en iyi yepkiyi sen bilirsin. Birşeyleri anlaması lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…