- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #25.461
Ben aynı böyle düşünüyorum yani böyle amaçım ders falan da vermek değil nasıl beni değersiz görürde öyle gözüyaşlı bırakır keyfi bir durum hemde yani onun bendeki değeri ne olacak şimdi gözümde küçükçük oldu kalbimde de öyle öyle yapmacıkta davranamam iki yüzlü gibi içinden gelmiyor ona karşı şuanda hiçbirşey sesine bile tahammülüm Yok sabah uyurken saçımı okşayıp öpüyordu ama ben gece o bebeğin karnımda nasıl kaskatı olduğunu biliyorum bu adam küçük cahilde değil 42 yaşında koca bir adam cahillik yapsın çok ayıp hiç yakıştıramadıpım için gözümde şuanda çok değersiz maalesef zaman be gösterir bilmiyorum ama tek istediğim şuanda ailemin yanında olmakCanım öncelikle eşini Allah ıslah etsin, bir an bile senin hamile evde beklediğini unutmaması lazımdı, ne olursa olsun bunun açıklaması olamaz. Bende bu konuda çok katı bir insanım etrafımda kuzenlerimizin eşleri böyle, bir kere alttan aldılarmı devamı geliyor. Nasıl olsa 2 gün küsüp barışıyor diye düşünerek yapmaya devam ediyorlar. Sen eşini herkesten iyi tanıyorsun, ders alacağı en iyi yepkiyi sen bilirsin. Birşeyleri anlaması lazım...
Karpal tünel sendromu denilen durum hamilelikte sık karsilasiliyor avucunu acip parmaklarini oynatamiyorsun uyuşuyor karincalaniyor hamilelik sonunda duzelecek :)Kizlar el parmak uclarim karincalandi uyusuk gibi.sizde de oluyor mu?
Biraz sakinles karar ver canim yaptigi cok ayip hic uyumadin sureklide ruyanda goruyordun bu kadar olur yani pes. Icine mi dogdu nedirBen aynı böyle düşünüyorum yani böyle amaçım ders falan da vermek değil nasıl beni değersiz görürde öyle gözüyaşlı bırakır keyfi bir durum hemde yani onun bendeki değeri ne olacak şimdi gözümde küçükçük oldu kalbimde de öyle öyle yapmacıkta davranamam iki yüzlü gibi içinden gelmiyor ona karşı şuanda hiçbirşey sesine bile tahammülüm Yok sabah uyurken saçımı okşayıp öpüyordu ama ben gece o bebeğin karnımda nasıl kaskatı olduğunu biliyorum bu adam küçük cahilde değil 42 yaşında koca bir adam cahillik yapsın çok ayıp hiç yakıştıramadıpım için gözümde şuanda çok değersiz maalesef zaman be gösterir bilmiyorum ama tek istediğim şuanda ailemin yanında olmak
Ben de aksine kizimda kutu kutu almıştım sebamedon kremini ama su an pisik kremi yazandan degil baby crram yazandan kullanfim farki var mi bilmiyorum. Hatta biyle koli koli almisyim netten baya uyguna. Bol nol da syruyordum her alt açmada. Ayni sekilde pompali 500 luk sampuanindan da cok memnunum, hala da kullanirim. Sen nereden kaca aldın, fikir olsun... en uygun 29 30 civarina geliyordu su anda nette.
Fazla sabırlı davrandım herşeyine galiba ondan ama işte bende çok sabırlıyım ama işte bir kere sabırım taşınca imkan Yok çeviremez beni ay neyse herkesin içini şişirtim:) Bebeğimle kendimi düşünmem lazım şuanda umrumda değil bir giderimde hayırlısıylaBiraz sakinles karar ver canim yaptigi cok ayip hic uyumadin sureklide ruyanda goruyordun bu kadar olur yani pes. Icine mi dogdu nedir
canım benım detaylı kısmetse 9 nısanda
doktor randevun 24 nısanda
hemen göstermeye gerek yok bence
Canım benim çok üzüldün biliyorum ama öfkeyle kalkıp zararla oturma. Hormonlar bizi ele geçirmiş durumda şu an. Evet ailenin yanına gel gez dolaş birazcık ,hatta İstanbul’dayım ben de bir buluşma ayarlarız kahve içeriz bir yerde mesela ama kötü bir son getirme aklına olur mu .Hepimiz hayatımızda böyle şeyleri dönem dönem yaşayabiliyoruz. Erkekler bizim kadar sağduyulu olamıyorlar maalesef. Evde bekleyen mi var ,hamile mi, merak eder mi. Anlık yaşıyorlar ne yazık ki. Ergenlikleri bitiyor yetişkin olamadan antropozu yaşıyorlar. O yüzden yaşı da büyük olgun olmalı demek bana pek mantıklı gelmiyor.İstisnalar tabi ki vardır ama genelleme yaparsak erkeklerin çoğu aynı ağaçtan gelme :)Fazla sabırlı davrandım herşeyine galiba ondan ama işte bende çok sabırlıyım ama işte bir kere sabırım taşınca imkan Yok çeviremez beni ay neyse herkesin içini şişirtim:) Bebeğimle kendimi düşünmem lazım şuanda umrumda değil bir giderimde hayırlısıyla
Dimi bende öyle düşündüm çünkü çocuğun herseyiné en detaylı şekilde bakilio kendi doktorum kontrol amaçlı bakcak ztn detayliya 2. Kez giricegim için mecbur 2 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. 22 23 haftalarda başka test falan yoktur sanirim??
Hayir boyle dusunme malesef hayatta her zaman mutlu seyler olmuyor bunlarda hayatimizin bir parcasi uzuntu paylasarak azalir ben adima rahatsiz degilim canim yeterki iyi ol ♡♡♡Bende bdv ye çevirdim burayı kusura bakmayın kızlar kimseylede birşey paylaşamıyorım sizlere anlattım
Bebegin herseyden once gelir ama haberdar et bizi burasi sadece agusyos anneleri degil arkadas olduk artik unutmaFazla sabırlı davrandım herşeyine galiba ondan ama işte bende çok sabırlıyım ama işte bir kere sabırım taşınca imkan Yok çeviremez beni ay neyse herkesin içini şişirtim:) Bebeğimle kendimi düşünmem lazım şuanda umrumda değil bir giderimde hayırlısıyla
Hayir boyle dusunme malesef hayatta her zaman mutlu seyler olmuyor bunlarda hayatimizin bir parcasi uzuntu paylasarak azalir ben adima rahatsiz degilim canim yeterki iyi ol ♡♡♡
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız kesin gidicem Türkiye’ye Allah kaza bela vermezse bilet bakıyorımBebegin herseyden once gelir ama haberdar et bizi burasi sadece agusyos anneleri degil arkadas olduk artik unutma
Tamam canim haberdar et bizideÇok teşekkür ederim iyiki varsınız kesin gidicem Türkiye’ye Allah kaza bela vermezse bilet bakıyorım
Ben de tepkini aynı evde kalarak vermen taraftariyim. Yaptığı kabul edilir değil ama büyük bir ihtimalle çok pişman. İzin ver kendini affettirsin. Izin ver neden oyle davrandigini anlatsin.Evden gitmek çözüm değil benceÇok teşekkür ederim iyiki varsınız kesin gidicem Türkiye’ye Allah kaza bela vermezse bilet bakıyorım
Bize anlatacan tabiki kime anlatacan başka boşversene içini boşalt bebiş etkilenmesinBende bdv ye çevirdim burayı kusura bakmayın kızlar kimseylede birşey paylaşamıyorım sizlere anlattım
Yüz ifadesi olmasa da yanlis anlaşılacak bir sey yoktu ki canim. Ekstra çaba sarfetmesi lazimdi yani. Neyse zaten konuyu kapatalım artikben ılk kızımda eylul annesıydım gel görkı agustosda dogdu kızım
ama hala kendımı eylul annesı sanıyorum:)
bunda da erken dogum rıskım nedenıyle hersey olabılır ama ben yıne agustos annesıyım:)
gelen hosgelmıs sefa gelmıs
ama yuz ıfadelerını yansıtamadıgımz ıcın yanls anlasılmalar olabılıyor
Ben öyle küsüp gitmek için gitmiyorum aslında zaten iş seyahatine gidecek ben buradaki işlere bakacaktım ama o beni bu kadar değersiz görüyorsa benimde fedakarlık yapmama gerek Yok oyuzden rahat rahat ailemin yanında vakit geçirim yani öyle tabi bitirmek için büyük konuşmuyorum karnım bebek ikinci evlilik olması bir sürü düşünülecek şey var ama şöyle bir durumda var şimdi evlenirkende flört ederkende biliyordu ben yeterince Yorgunum zaten yani belki zor şeyler yaşamamış olsam daha tahammüllü biri olabilirim içim çok tuhaf ona karşı şuanda beni arayınca sanki yabancı gibi sesi bile rahatsız ediyor dilerim bu durum geçicidirgazelim_24
kızdın haklısın da
ama yine de evi bırakıp gitmemelisin
yaptığını seni nasıl kırdığını ayık kafayla da anlat ona
ama evi terketmek çözüm değil
daha önce de yapmadıysa mutlaka altında bir sebep vardır onu da dinle
çünkü böyle bir tartışmanın üzerine araya mesafe de girerse daha zor şeyler yaşayabilirsin
hormonlar farklı çalışıyor
eşin %100 haksız onda hemfikiriz ama
evde koltukta yatsın yanında yatırma tepkini bilsin evini bırakma
ve ne yaşadığını daha önce sen kendin biliyorsun ama
hemen ben tek de yaparım diye düşünme ikisini aynı kefeye koyma
Bende bdv ye çevirdim burayı kusura bakmayın kızlar kimseylede birşey paylaşamıyorım sizlere anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?