• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Git kafa ı dağıt kuzum evde tek başına kurmaktansa
Gez toz birazzz ama içşnde çok ta büyütme
Böyle yapmazdı dediğine göre ilk defa olmuş elinde olmayan sebeplerdendir belli ki .bi daha yaşamamaınız temennisiyle
Aynen öyle yapıcam canım gidip gezerim burda işlerinin peşine koşacağıma madalya takmıyor nasıl olsa:)

Size küçük bi anı anlatayımmm
Hedefim sevgililer gününde abana iphone alacak mı almayacak mı süpriz geliyor mu öğrenmekti !!!

Elşmde olan telin cam koruması kırıldı diye telefoncuya götürdüm eşim teli yaptırırken bende pahalı bir tel kılıfı beğendim özellikle!
Diyorum ki alma derse yeni tel gelecek boşuna almamı istemez
Al derse gelmeecek dedim
Benimm ki Al canım dedi
Aman Allahımmm bende bi afra bi tafra çıktık noluyo dedi birşey yok filan ama surat 5 karış
Sonra anlattım böyle böyle diye Adamın devreleri yandı böyle bir ölçme tekniği mi olur nasıl çalışıyor senin kafan diye :halay::KK48:

Hedefim sevgililer gününde abana iphone alacak mı almayacak mı süpriz geliyor mu öğrenmekti !!!

Elşmde olan telin cam koruması kırıldı diye telefoncuya götürdüm eşim teli yaptırırken bende pahalı bir tel kılıfı beğendim özellikle!
Al derse gelmeecek dedim
Benimm ki Al canım dedi
Aman Allahımmm bende bi afra bi tafra çıktık noluyo dedi birşey yok filan ama surat 5 karış
Sonra anlattım böyle böyle diye Adamın devreleri yandı böyle bir ölçme tekniği mi olur nasıl çalışıyor senin kafan diye :halay::KK48:
Bizim kafalar farkli calisiyor :halay::KK28:

Anlamış canım ama işte kırgınım hemen geçeceğini sanmıyorum dediğim deli gibi aşık olduğum ayaklarını bile çoçuk gibi sevip okşağıtım adamın sesine tahammülüm çok şuan:)

ben genelde böyle kızgın olduğumda rüyamda öldüğünü ya da ayrıldığımızı görüp pişman oluyorum :D
düzelirsiniz inşaallah canım benim tabi biraz süründürmek hakkın :sinirli:

Canlarım ben sürekli yattığım iiçin ve altımda da sürekli
Bir yastık olduğu için popo havada akıntı birikiyor maalesef çok birikince de böyle bırakıyor bence
Geceden kalanlar sabah korkutuyor beni
İyi düşünüp iyi olmaya çalışıyorum yatarak elimden gelen başka birşey yok
İnsallah tekrarlamz zaten olsa kötü bisey daha farklı olurdu gibi geliyor bana, o yüzden dinlenmeye bak icin rahat olsun

Al derse gelmeecek dedim
Benimm ki Al canım dedi
Haha erkek beyni yok bizde deseydin :))

detaylıya neden 2.kez gırıceksın canım
benım de 2 kere olmus olacak ama benım plesanta durumuyla alakalı

Herşey yolunda ama bebeğin beyninde bulunan sivi miktari biraz sınıra yakın çıkmış normaldé böyle olabiliomus her bebeğin ki farklı olurmuş ama dr 2 hafta sonra bi kez daha bakalım aynı sinirdaysa prblm yok dedi

Fazla sabırlı davrandım herşeyine galiba ondan ama işte bende çok sabırlıyım ama işte bir kere sabırım taşınca imkan Yok çeviremez beni ay neyse herkesin içini şişirtim:) Bebeğimle kendimi düşünmem lazım şuanda umrumda değil bir giderimde hayırlısıyla :KK200:
Canim tam olarak ne yaşadığını esinle okuyamadım ama inş eşinde hatasını anlar ve seni bu uzuntuden ve gerginlikten kurtarır gebelik donemine böyle uzuntulerin denk gelmesi çok üzücü hem sen hem bebek nası sitres oluyosun herseyin hayırlısı olsun zmn en iyi ilaç iyi düşün iyi olsun cnm

Allah allah neden öyle olduki? Erken mi gittin acaba ayrımtılı için? Ne yapmayı düşünüyorsun
Kararsızım çok kurcalamasam mı acaba diyorum Zaten bir problem de Yok çok şükür. Sadece renkli Doppler olmaması biraz kafamı karıştırdı renkliden doktorum da bakıyor belki tekrar gitmem bilmiyorum

Selam anneler, ayrıntılı ultrason icin randevu alicam, 19+6. Da gitsem erken mi olur acaba ? En uygun hafta ne zaman olur?

Canim biraz erken gibi, 20 den sonraki haftalar olması lazım hatta 21 ve 22 haftası organların daha iyi gorulebilmesi açısından daha iyi. Perinatolog asistanı özellikle belirtmisti

Back
X