2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah inşallah cnm hamilelikde pozitif düşünmek en iyisi en iyisini yapıyorsun hem gereksız evhamlar anneyide bebeğide üzüyor bende elimden geldiğince kendımı telkın ediyorum

Ama benim karnimda sert mesela bazen yukari cikiyor gun boyu sert oluyor bu kasilmami
Hayir o bebek :) ama eger toplanip sertlesip bir kac sn ye sonra rahatlayip yine oluyorsa bu kasilma yani hafif sanci yada agri dedigimiz sey eslik ediyor kasilmaya bu haftalarda olur ama sikligi ve suresi onemli onemli magnezyum takviseyi ile toparlaniyor

Doktora gitmeme 2 hafta var. Eczaneye gitsem herhangi bir magnezyum alsam olur mu?
Bu öneriyi doktorun yapmali canim ilaç değil vitamin destegi ama git kafana gore al diyemem. Ama gunde bir soda icebilirsin emin ol cok rahatlatir icinde yuksek oranda magnezyum var.

Canim seni anliyorum ama bu ay bi yerde bebek yavas gelisecek diye okumustum derr etme ama ilaclarini al beslenmene de dikkat et su an senin kafan karisik duzgunde beslenmedigin icin ayricada vicdan yapiyorsun. Ben oglumda ne magnezyum ne vifamin ne folik asit aldim duzgunde beslenmedim tosun gibi masallah simdi

Aynen canım çalışıyorum öğretmenim
İzin alsam ücretsiz geçinemeyiz biz
Tek de olsa gelecekti 2 de 3 dee:)) kaçısım yok
kayın valıdeler gelınıyle anlaşsada anlaşmasada torunlarını cok sevıyorlar cocukları gibi bakıyorlar .için rahat olsun kendımden biliyorum bakıcıdan iyi ailenden biri en azından .senin yükünde hafifler cnm çabuk büyürler bilmezsin zaman nasıl geçmiş

Niye kızacaz kız. Kızmak yok takma kafana tokadan bişey doğumu düşün nasıl doğuracan sen bakim :))
Gunaydin canim
Belimde fitik var problem olmazsa normal doguracam insallah. Ilki normaldi. Bugun baska doktora gidebilirim belki. Medikalde dogum yapan bir arkadasi gormeye gidecem. Gitmisken kadin dogumda baska doktor varsa ona da görüneyim diye dusunuyorum. Bu kafayla 3 hafta gecmez

Dun kendime taç dan ceyiz seti aldim. Dantelli carsaf nevresim havlu pike takimi. Dogumda sermek icin. Yatak odasina cok fazla kimsenin gelecegi yok da lohusa zamani icinde yatar mutlu olurum iste
Ohhhhh ne guzel yapmissin bende istiyordum da vazgectim yatak odasinda yatamicam yatabim yiksek sezaryenle cikamam oaraya

Dun kendime taç dan ceyiz seti aldim. Dantelli carsaf nevresim havlu pike takimi. Dogumda sermek icin. Yatak odasina cok fazla kimsenin gelecegi yok da lohusa zamani icinde yatar mutlu olurum iste
Ohhh iyi yapmışsın.. bence sen ziyaretten sonra bu güzel güneşli güzel havayı kendine ayır bi kafanı boşalt kendine iyi gelecek şeyler yap biraz rahatlat kafanı

Ohhh iyi yapmışsın.. bence sen ziyaretten sonra bu güzel güneşli güzel havayı kendine ayır bi kafanı boşalt kendine iyi gelecek şeyler yap biraz rahatlat kafanı
Arkadas dogum yapmisti onu gormeye gitmisken baska doktora gorunecem artik. Kafam ancak oyle rahatlayacak yoksa internette gezine gezine deli olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…