2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç araştırmadım aslında detaylıya da gitmek istemiyordum ya
eşim zorladı biraz doktorda yönlendirince yalnızca arayıp randevu fiyat aldım
kim bakıyor neye bakacak inan ki takmıyorum

ben normalde takıntılı bir insan değilim ama gebelik beni biraz bozdu
şimdi arkadaşları da görünce doktorun söylediği en ufak bişi kafaya takılıyor ya
gitmesem mi diye yine düşünmeye başladım

Beni de sonomara yönlendirdi canım ne zaman gidecek sin?

14 nisan cumartesi benim randevum

Gerçek e devam ediyorsun yani
Bende tüp bebek doktorumu bırakamadım yani şahin bey yaptı ama yanında mümin bey var ona devam ediyorum sürekli onun da haberi oluyor zaten
Mesela benim serklajda kendi doktorum girdi ama şahin bey de girmiş evraklarda öyle yazıyordu ben sallamasyondur demiştim
Geçen hafta bir arkadaşım gitti yeni hamiş kaldı o da
İrem in de başına neler geldi demiş o da nilmez miyim ameliyattaydım demiş

Aynen canım işte doktor da onu söyledi. Ben çok acele ediyordum, doktora sorular soruyordum detaylıya ne zaman giderim diye. Doktor da öyle dedi , sadece doğum anında olası bir duruma hazırlıklı olmak için giriyorsunuz dedi. Ona acele etmektense beslenmene ve s. dikkat et dedi. Tabiki gideceğim canım daha bir haftam var

9 nisan Pazartesi saat 2 benim .

Canım detaylı için muayene ücreti ne kadar ödedin?

Yok bende bu ay son gerçek bey ile. Aslında devam etmek isterdim onunla ama muayene ücreti ve doğumu yüksek fiyatlar çıkıyor. Sen devam edeceksin anladıgım kadarıyla di mi

Canım detaylı için muayene ücreti ne kadar ödedin?
Canım ben Bursadayim 350 tl aldılar benden. Bir klinik daha vardı doktorum orayıda önermişti.orasıda 380 tl dedi bana.. değişiyor fiyatlar ama özellikle detalı için gitmek istersen fiyatlar normal doktor muayenesinden üstünde oluyor.

rofleli_kedi canım ben hiç bir tarama testini yaptırmadım. 2 li 3 lü 4 lü fetal dna testi vs. Çünkü onlarda yanılma payı yüksek çıkıyormuş. Bir de sonuc değişmeyecegı için Allah muhafaza olumsuz bir durumda devam edeceğimiz için hiç gereği yok dedim.sadece detaylıya girerim dedim çünkü canlı ve göz ile yapılan bir muayene bu. Benim en son 12 subattı kontrolüm nerdeyse 7 hafta geçmiş. Zaten muayene zamanımda gelmişti o yüzden istedim bende. Birde azcık detaylı olsun hadı bu sefer dedim. Ona bakarsan eskiden bunlar mı varmış yokmus annem usg gırmeden kaç doğum yapmış. Zaman ilerledikçe hep stresde artıyor aslında keşke bizde doğal kafamız rahat hamileleikler gwçirsek ama bu zamanda da zor işte böyle

Yok bende bu ay son gerçek bey ile. Aslında devam etmek isterdim onunla ama muayene ücreti ve doğumu yüksek fiyatlar çıkıyor. Sen devam edeceksin anladıgım kadarıyla di mi
Walla 3 aydan sonra ayrılırım diyordum ama sonlandırma işlemi oldu o iyi gidiyor mu az daha bekleyelim dedik sonra rahim kısalığı oldu sonra onu kontrol
Sonra ameliyat el mahkum kaldık burda
Ama mümin beyden de artı olarak memnunum o olmasa bu günleri göremezdik çok tedbirli ileri görüşlü sağolsun

Bende Bursa’dayım canım o yüzden sordum uzun uzun baktı ilgilendi falan yazmışsın dikkatimi çekti. Doktorum detaylı yaptır derse oraya giderim.

Benim annem mesela bende de kardeşimde de hep kontroldeydi tabii detaylı o bu girmemiştir ama
bende istemedim o testleri bu da iştee doktor yaptır deyince itiraz edemedim de kıvırma payım var gibi
olası bir olumsuzluk söylediği anda işte haftaya gel bir daha bakalım dediği anda bende kayışlar kopacak eminim

çünkü kafasal olarak çok fazla takılmıyorum ben
mesela çok hissetmiyorum ama orada olduğunu bilmek yetiyor
ama atıyorum kalbinde bir sorun var derse ben sonraki süreci herkese zindan edicem

çok zor kararlar

bu arada gece 3 den beri ayaktayım diş ağrısından dolayı
karanfil denedim istifra ettim ( böylece hamilelikte hiç kusmadım demem artık)
tuzlu su
karbonatlu su hepsini dendim ama bana mısın demedi
eğer bugün yarın geçmezse pazartesi diş hekimine gidicem baksın bi

Oo geçmiş olsun mutlaka git canım 6. Ay bitince dişçi tekrar yasak hale geliyormuş yaaaa
7-8-9 çok zor geçer öyle

Oo geçmiş olsun mutlaka git canım 6. Ay bitince dişçi tekrar yasak hale geliyormuş yaaaa
7-8-9 çok zor geçer öyle

sağol
gebelik dişe vurur diyorlardı vitamini sütü ihmal etmemeye çalışıyorum ama yine de yetmedi demek ki
benim arkadaşım dişçide asistan onun yönlendireceği doktora gidicem
malum gebelikte her doktora güven olmuyor
yanlış bir iş yapıp sonra daha kötü olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…