2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel, güle güle giyer eskitirsiniz inşallah canım. 120 küsür 15 gün yetse tasarruflu say canım :) geçenlerde biz Sabirsiz61 ile 10 gün falan hesapladıydık.
Ben de asagi yukari o kdr olur diye dusunuyorum. Ilk zaman cok sık değiştiriyorduk ama iste emin olamadim tam ne kadar gideceginden. O yuzden iste sanirim oyle bir kocaaaaaaman paket alip bez isini de kapatirim gibime geliyor.

Yaa aklima hep sey takiliyor bezin artik buyutulmesi gerektigini nerden anlicaz
Zıbınına çiş geçince :) veya kapatmak eskisi gibi kolay olmayınca. Anne olunca anlıyor insan canım. O öyle bir duygu ki, aynı ağlamadan altımı ıslak, karnımı aç telepati gibi anlıyorsun.

günaydın güzel haftasonları :) iki üç gündür karnımın altında kasıklarımda sancılarım var normaldir diyorum ama herkeste sancılar oluyor değil mi?

Mutlu pazarlaar
Dun alisverise ciktim.cok yordu beni simdiden.sonunda birsey begenip dogdugunda giydirecegim seti buldum taze ogluma.gezmelik birkac kiyafet daha alirim en fazla.abisinden bayaa miras kaldi zira. :) bebek arabasi, kanguru, bez ve battaniye aldim mi benim alisveris tamamlanir sanirim.

Eklentiler

• 20180401_081700-1-1.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…