2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 1 yasa kadar farkli bedenlerde kiyafetler aldim. Bakim esyalarini biraz biraz aldim. Süsleme isine girecem de. Sen nereden nasil aldin. Foto koysana
Ben kendim yaptım kuzum ama foto atamiyorum ya neden dosya yukle diyorum secenek sari oluyor ama fotograflarima girmiyor

Selamlar. Ben de kiyafet isini kapattim sanirim. Bugun gidip ebebekten yine aldim buraz birseyler. Bir de mont aldim mamino magazasindan. Artik indirimli olarak alacaklarım yok o yuzden nirmal fiyattan ne zaman ihtiyac olsa alinir. O yuzden daha birsey almicam zaten gerseyi oldu su anda. Kendi pijamalarim gecelikkelrim de dahil.

Bez alirim bir de sampuan kuvet vs tarzi alirm. Onlari da tasimam netten siparis ederim zaten. Bez konusunda 1 ve 2 numara birlikte paket mi uoksa yenidoagm ve 1 numara birlikte oaket mi ne vardi. Buyuk paketler ve epey uyguna geliyordu. Ama ne kadar kullanirim ilk zmanalar kestiremedim, ikinci cocuk olmasina ragmen. Paketler 120 kusurluk cunku. Bosa mi gider o kdri emin olamadim.

İçimizde korku tereddüt var. Geçen bn rüyamda gördüm çocuğum olmuyor tedavi oluyordum . Uyandım bı dedim kizim kndine gel sen hamilesn dedjm :))
Haklısın canım sürekli bir şeyler düşünüyorum herhalde o etkiliyor

Ne yaptın canım gittinmi kontrole

Ne güzel, güle güle giyer eskitirsiniz inşallah canım. 120 küsür 15 gün yetse tasarruflu say canım :) geçenlerde biz Sabirsiz61 ile 10 gün falan hesapladıydık.

Kendi yazdığımı göremiyorum bazen kızlar harf yanlışlarına kusura bakmayın. Bugün benim de misafir günümdü sanırım biri gitmeden öteki geldi. Özellikle bir misafir 1,1 yaşındaki çocuğuyls rahatıyla dehşete düşürdü beni. Çocuk çileği elinde ezdi sorun etmedi, elmayı yere halıya düşürdü aldı yedi defalarca ben koşuyorum elinden alıp yıkıyorum annesi bir şey olmaz diyor. Çileği eline vermiş çocuk çenesinden suyu akarak geziyor halıya damladı damlayacak ben koşup siliyorum annesi sakin bakıyor , çıldırdım ya. Hatta pastel boyayı yedi kıtır kıtır benim çığlığım sonrası annesi sadece ağzını yıkadı.Çocuk kalemin yarısını yemişti vallahi

Bence cok takilma olcumun gayet nirmal gorunutor. Boyunu da yaklasik okarak o fl yi 7 ile carparak buluyorlar kii seninki 26 küsür cikuyor. bana cok nromal geldi

Ozaman idare edecen artik burdan takip edip doktordan isticen herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…