• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben düğünler harici hiç
Sanada maşallah canım kız bitek benmi makyajsız resim attım Allah canınızı almaya :))

ben makyaj hiç yapmıyorum günlük hayatta ancak düğünlerde
çnükü beceremeyenlerdenim :KK53: daha bulaşmadan rimel sürebilmişliğim bile yok :KK15:

şimdi bi sürü bebişin olduğu yere no makeup no filter resim atmiiim dedim
zten çoğu resimde izbandut gibi çıkmışım :KK53::KK53:

Korkma canim cogu arkadas burada da yazmisti kan ve vitamin birlikte aliyorlar benimdr kan ilaci vermemisti kanim iyi diye ama bi kerelik gittigim dr verdi bende ona devam etmicem diye almadim aslinda asam da fena olmaz yani
Kan ilacı için doktorum ( ki çok ilgisizdir) Doğuma kadar kullan bebek için faydalı içinde B12 ve folik asitte var. Doğumda ve sonrasında ihtiyaç duyuyor vücudun dedi. Gece yatmadan alıyorum. Ki benim doktorum ilk aylarda folik asit kullanmamı bile söylememiş bir doktordur ben kendi kendime kullandım. Bence sende başla zararı yok Doğumda kan kaybedicez nede olsa.

Dur ben sunu bosiyim de 3 yil sknra geri evleneyim pis baytarla herhalde ondan degerimi bilmiyor koca kafa
Yok kız dur boşama çocukları büyüt gez toz keyfine bak genç annesin sende ne güzel tadını çıkar baytar genç durdugunu gördükçe kudursun :)

Haydin kizlar ben kalkayim. Biraz işe gideyim. Universitedeki doktor beni 2.30 a cagirmisti. Ordan da hastaneye geceyim. Opuldunuz.

Kan ilacı için doktorum ( ki çok ilgisizdir) Doğuma kadar kullan bebek için faydalı içinde B12 ve folik asitte var. Doğumda ve sonrasında ihtiyaç duyuyor vücudun dedi. Gece yatmadan alıyorum. Ki benim doktorum ilk aylarda folik asit kullanmamı bile söylememiş bir doktordur ben kendi kendime kullandım. Bence sende başla zararı yok Doğumda kan kaybedicez nede olsa.
Dra dicem canim bu kez cunku diger gittigim dr verdi ayrica balikda yemiyorum icinde balik yagi olan vitaminlerden yazmasini isticem ilk bebekte ben hic vitamjnde kullanmadim neyime guvendiysem olmazsa asiya gidince bende saglik ocagindan isterim

Ayyyyy ben makyajsiz bakkala gitmem ya demekki kendine guveniyon bebis o zaman sende makyajli at
Ben hiç makyaj yapmıyorum çok nadir makyaj yapıyorum dur atim kız kardesim çekmişti bitane pencere önünde saclar falan yapılı

Back
X