Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkma canim cogu arkadas burada da yazmisti kan ve vitamin birlikte aliyorlar benimdr kan ilaci vermemisti kanim iyi diye ama bi kerelik gittigim dr verdi bende ona devam etmicem diye almadim aslinda asam da fena olmaz yani
Kan ilacı için doktorum ( ki çok ilgisizdir) Doğuma kadar kullan bebek için faydalı içinde B12 ve folik asitte var. Doğumda ve sonrasında ihtiyaç duyuyor vücudun dedi. Gece yatmadan alıyorum. Ki benim doktorum ilk aylarda folik asit kullanmamı bile söylememiş bir doktordur ben kendi kendime kullandım. Bence sende başla zararı yok Doğumda kan kaybedicez nede olsa.
Kan ilacı için doktorum ( ki çok ilgisizdir) Doğuma kadar kullan bebek için faydalı içinde B12 ve folik asitte var. Doğumda ve sonrasında ihtiyaç duyuyor vücudun dedi. Gece yatmadan alıyorum. Ki benim doktorum ilk aylarda folik asit kullanmamı bile söylememiş bir doktordur ben kendi kendime kullandım. Bence sende başla zararı yok Doğumda kan kaybedicez nede olsa.
Dra dicem canim bu kez cunku diger gittigim dr verdi ayrica balikda yemiyorum icinde balik yagi olan vitaminlerden yazmasini isticem ilk bebekte ben hic vitamjnde kullanmadim neyime guvendiysem olmazsa asiya gidince bende saglik ocagindan isterim