2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam yaa.. Bir kaç gün ara ver bence canım.

Erkek ismi gercekten cok zormus cinsiyet ogrenmeden once hep kiz ismi dusundum.. yurtdisinda yasadigimiz icin turkce karakter olmasin kolay okunsun hatta hem turkiyede hemde burda olan isimler olsun diye kiz icin Mila, Hazel veya Ayla dusunup secenekleri uce indirmistik. Ama oglus geliyor kemal ismini begeniyorum aslinda ama onuda burda deve gibi telaffuz ediyorlar okulda dalga falan gecerlermi diye kararsisiz.. Pamir sarp ve pars var simdilik begendiklerimiz arasinda ama simdilik isimsiz kahraman

Kemal ismiyle dalga geçiyorlar canım okul zamanında. Diğer seçenekler güzel ama onlara yoğunlaş derim bence.

Kemal ismiyle dalga geçiyorlar canım okul zamanında. Diğer seçenekler güzel ama onlara yoğunlaş derim bence.
Demi en begendigim isim aslinda ama sirf bu yuzden iste bu diyemiyorum bide ilerisini dusunmek lazim benim ismimide kimse soyleyemiyor mesela ayni seyleri yasasin istemiyorum.. bide iki ismim var benim ondanda memnun degilim.. Tek isim olsun istiyorum.. ilerde nerde yasayacagi ne olacagi belli degil

Kizlar karnıma ağrı giriyor ara ara snra geciyor.kasiklarimda baski oluyor idrarimi yaparken dogrulamiyrm adeta..geciyor ama..acaba normal mi? Var mi yasayan benzer şeyler?

Kizlar karnıma ağrı giriyor ara ara snra geciyor.kasiklarimda baski oluyor idrarimi yaparken dogrulamiyrm adeta..geciyor ama..acaba normal mi? Var mi yasayan benzer şeyler?
Bende de agri cok canim. Karnim agriyor kasiklarim agriyor. Idrar tahlili verecektim daha veremedim. Buyuk ihtimal enfeksiyon olabilir diye dusunuyorum. Bol su ile sikayetlerin azaliyor mu

Bende de agri cok canim. Karnim agriyor kasiklarim agriyor. Idrar tahlili verecektim daha veremedim. Buyuk ihtimal enfeksiyon olabilir diye dusunuyorum. Bol su ile sikayetlerin azaliyor mu
Daha dun basladi dunden beri boyle.. birde surekli idrarim var gibi zor tutuyorum adeta

Aynen canm her defasında harf harf anlatmak zorunda kalıyorsun bide türkçe karakter olunca benim kız kardesimde var o sorun ş harfi var ve s harfi olarak geçiyo

Ben varım canım birebir aynı şeyler oluyor. İdrarımı yaparken, Hatta yatar haldeyken kalkmaya çalışınca da oluyor, oturup kalkarken de oluyor. Yarın ayrıntılı usg ye gircez doktora sorcam bende normal mi değilmi diye.

Yarın ben ihtisasta usg giricem bakalım canlar. Beğenmezsem pazartesi sonomara gideceğim. Dr um sonuçları bana getir bakayım dedi, eğer iyiyse özele gitmene gerek yok, baştan savarsa gidersin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…