2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim kontrole daha var.doktoruna sorunca bana da yazar mısın etiketleyiver gormem belki olur mu? Cok saol

Daha dun basladi dunden beri boyle.. birde surekli idrarim var gibi zor tutuyorum adeta
Bana enfeksiyon gibi geldi canim. Surekli idrar hissi var ama gittiginde cok az geliyorsa kesin enfeksiyon. Ki bende de suan var gibi oyle hissediyorum. Tahlil yaptiralim yarin. Sen de ben de. Ihmal etmeyelim.

Ben 3 haftadir krampladan bitik durumdayim
Gebelikten once de olurdu simdi iyice kotu oldu magnezyimda yatistirmiyor kabak çekirdeği ay cekirdegi yiyeyim diyorum ek olarak günlük

benım de gebelıkten önce de kramplarım olurdu gecelerı
ama sabahına felan gecerdı
sımdı en son cuma gecesı oldu pazartesı gunu hala topallayarak yürüyodum o derece fena duruma soktu beni

bana da hep kız ısmı zor erkek ısmı kolay gıbı gelırdı:) demekkı herkes tersını dusunuyor:)

Aksam sürpriz misafirlerim vardi kadin cok beyazlasmissin yeni gelin gibi görünuyorsun dedi sabaha kadar bas agrisindan uyumadim nazari mi degdi ne yapti kadinin zaten cok rahat uyuyordum ya sanki

canlarım benim kızımın hareketleri çok azaldı ve güçsüzleşti kıpır kıpırdı göbeğimden belli olurdu tekmeleri ama üç gündür günde en fazla üç kez ve güçsüz hissediyorum daha kontrole iki hafta var acaba pozisyondan falan kaynaklı olabilir mi yada böyle az yada çok olduğu dönemler olabiliyor mu? tecrübeli anneler bir rahatlatın beni

canım benım genelde hep gucsuz gıbı
yanı gun ıcerısınde hareket edıyorsa bence skntı yoktur
ama cok farklıysa her zamankıne göre saglık ocagına vs gıtsen onlarda kalp atısı dınletıyor
senın de ıcın rahat eder

Bebegim benimde bi kac gundur oyle uykusu duzene giriyor yaziyor nette ve geceleri oynuyordur sen hissetmiyorsundur panik yapma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…