2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar zor durumlara giriyorum ki burda köyde ikamet ediyorum ve sağlık ocağı bir saatlik yolda sağolun kızlar ya iyiki varsınız yoksa bu köyde kafayı yerdim _Historian_

O kadar zor durumlara giriyorum ki burda köyde ikamet ediyorum ve sağlık ocağı bir saatlik yolda sağolun kızlar ya iyiki varsınız yoksa bu köyde kafayı yerdim _Historian_
Valla canim bende köye yakin bi yerdeyim inan ki icini ferah tut sen karnimizin icini gormuyoruz maalesef o yuzden hep bi endise var dun yedigim cikolatanin hesabi yoktu oynamadi sipa ne gece ne gunduz basimin agrisindan sabah 6 da bi kalktim ki minik minik pit pit etti rahatladim. Hemen demoralize olma yolun yarisini gectik cunku

Beni de alin araniza kizlar ya isim begensem ingilizceye uymuyor.ortak isimleri ailem begenmiyor.dusunmemeye calisiyorum.dogdugunda bebegimi gorunce mutlaka ona yakisan isim aklima gelir diyorum ama akil yine de kayiyor.ben de elvin, kerem, taylan, tansel, mert, sertan, mercan, mircan, bircan, deren, aksel var fikir olsun size de.ama icimdeki isim Ates tabii.

Canim 2 gun once bayaa bir temizlik yaptim deli gibi.dun geceye kadar elimi koyup durtersem 1-2 tepki verdi sadece.benimle yoruldu heralde:). Gece bir basladi ki uyuyamadim hareketinden.yani arada azda hissediyorsan normal olabilir.

Canim bence morelini bozma hemen, çocuk karninda yer degistiriyordur pozisyona gore kuvvetli vursada sen az hissediyo olabilirsin. 2 gun falan hiç hareket hissedilmesse dr a gitmek kesin gerekir çünkü bu dönemde çocuk hareketlerini takip etmek önemli ama sen hissediosun ztn çok ayakta durup yoruldugundada az hissedilebilio bnimkide bu sıra çok kuvvetli vuruo dün bosluguma vurdu sanki sıçradım resmen her gün değişiyo hareketleri Allah emanet hepsi

ohhhh ohh bu kadr secenekte karar vermen zor tabı:)
ateş bence cok güzel bır isim
deren ve elvin kız ismi gibi geldi bana

Günaydın kızlar cok gzuel bir gün geçirmeniz dileğiyle... Gece 3 bucukda uyunur mu arkadas ben uykuya düşkün biriyim 1 haftadir uykum olduğu halde uyuyamıyorum çıldırcam....

Günaydın kızlar cok gzuel bir gün geçirmeniz dileğiyle... Gece 3 bucukda uyunur mu arkadas ben uykuya düşkün biriyim 1 haftadir uykum olduğu halde uyuyamıyorum çıldırcam....
Bende çok huzursuz uyuyorum sabaha kadar inleyip sayıklıyorum annem gece kaldırdı bir ara bir yerinmi ağrıyor hep inliuorusn diye biryerde okumuştum bu zamanlar uykular çok huzursuz olurmuş

Bende çok huzursuz uyuyorum sabaha kadar inleyip sayıklıyorum annem gece kaldırdı bir ara bir yerinmi ağrıyor hep inliuorusn diye biryerde okumuştum bu zamanlar uykular çok huzursuz olurmuş
Yoksa bize simdiden alistirmami yaptırıyor keretalarr

Bende huzursuzum kizlar alistirma yapsinlar tamam da bari dogana kadar uykumuzu alsaydik
Ben normalde kafami koysam uyuyan biriyim gözlerimden yas akıyor uykum oldugu halde uyuyamıyorum. Dedim gündüzleri uyuyorum diyemi gece uyuyamıyorum gündüzleri de uyumuyorum yine aynii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…