2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen valla deli dana gibi evde hangi ismi düşünsem seslenme provası yapıyorum. Bide yetmiyor gibi babasına diyorum şu isime bi seslen bu isime bi seslen

Tek isimsiz benim yavrum değilmiş
Biz de bulamıyoruz bir türlü. Kız olur diye şartlanmışım hep aklımda kız isimleri vardı. Erkek olunca zor oldu

Kız olsa ismi hazırdı (yıllar önceden)
Biz erkek de kız da hazırdı ama şimdi içimize sinmiyor erkek olsa Ömür koyacaktık kız olsa Nefes birbirine Ömrüm ve Nefesim diye hitap ediyoruz diye ama evlendikten sonra o romantizimden çıkılıyorya heralde ondan şimdi Ömür sinmiyor içimize :))))

Aynen valla deli dana gibi evde hangi ismi düşünsem seslenme provası yapıyorum. Bide yetmiyor gibi babasına diyorum şu isime bi seslen bu isime bi seslen
Hhaha bide beni gor isimle sesleniyorum beğendiysen annecim tepki ver diyorum kafayı yicem sanırsam

Bende kız isimlerinden hifa bi arkdasm bebeğine düşünüyor zeynep alya bn bgndm degisik guzel isim. Yalnz kiz isimleri erkek isimlernden daha fazla ve güzel bnce. İsimsiz koycam ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…