2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyh sesli güldüm

Hhaha bide beni gor isimle sesleniyorum beğendiysen annecim tepki ver diyorum kafayı yicem sanırsam
Şimdi dışarı çıktım liseli delikanlıları gördüm oturup onlara bakıp isimleri hayal ediyorum. Buna şu isim yakışır mı ,şuna şu isim yakışır mı diye. Bide hayal ediyorum benim oğlum olsa bu şu isimle nasıl olur diye . Ölldüürüüünnn beni ağustos anneleri

Çok komiksin ama

Hazir öldürmüşken bnide öldürsunler isim isi bu kadar zor mu derdm demez olaydım

Geçmiş olsun canım. Kramplara karşı uyarıyorlardı bu haftalarda ilk senden geldi. Bağlar da uyuduğun yerde niye kopsun canım. İnşallah tekrarlamaz canım
Ben 3 haftadir krampladan bitik durumdayim
Gebelikten once de olurdu simdi iyice kotu oldu magnezyimda yatistirmiyor kabak çekirdeği ay cekirdegi yiyeyim diyorum ek olarak günlük

Sağol canım.
Sende tekrardan hoşgeldin. Ayrıca o konuda seninle aynı fikirdeyim kafamıza göre kimin üreyip üreyemeyeceğine karar veremeyiz.
Doğada bir ekolojik denge denilen birsey var. allahın kanunları var. Onlara kalsa ne kedi nesli kalır ne köpek. Onlarında doğurması gerekiyor bu dünya için ayrıca en doğal hakları. Sanki bir tek kendiler yasıyorlar bu evrende

Benim minik kızım da aşağıdaymış.Yeni Yen'i kasık ağrım oluyor bir de çok sık WC'ye gidiyorum mesaneye baskı yapıyor.Erken Doğuma sebep olabilirmiş bu durum

Bizde isim ariyoruz bence Pamir cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…