2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim yat dinlen surda ne kaldiki goz acip kapayincaya kadar gecer

Cook gecmis olsun canim Hersey yoluna girecek insallah.. yatarsin annesi tek bebisler iyi olsun

Sorunlu rahiimlerde oldugu icin korktum benimde 2 kürtajim var ve bu gebeligim cok agrili geciyor

Tesekkur ederim.bu kadar evham delisinin bir arada oldugu yerde hihuu nisanim geldi demekte tam pimi cekilmis bomba gibi insallah yarin buralar bu korkuyu yasayanlarla dolmaz :)
Deneyimlerimizi paylasiyoruz canim ben hic bilmiyordum mesela nisan nasil bisey diye ben gorsem lekenme sanardim.. Allahtan sen tedbirli davranmissin...

Benim ilk dogumum miadinda kanama ile basladi. Nisani ya hic görmedim ya da cahildim anlamadim. Yaşa mi baglidir nedir bilmiyorum ama ilk hamileligime hic benzemiyor. Ilk hamileligimde hamile gibi degildim. Sadece 9. Ay doguma kadar baski ve agri hissettim. Ama bu sefer cok farkli. Hepimiz de benzer sıkıntılar var. Hamilelikler artik boyle herhalde.
Allah hepimize en basta sana ve senin gibi serklajli olan arkadaslarimiza yardim etsin. Kuzucuklar icerinin keyfini cikarsinlar. 1 gun 1 gundur. O bile cok kiymetli. Durabildikleri kadar dursunlar insallah

Amin canim yas degilde cahillik herhalde yani cahillik dogum konusunda simdi herşeyi didikliyor araştırıyoruz kıyasliyoruz bazi ağrıları psikolojik yasiyoruz. Birde hersey radyasyon kimyasal hormon o yuzden hamile kalıp doktor yuzu gormeden kanama yaşamadan doğumlar yok gibi malesef.

Allah iyiliğini versin. Bu senenin veletleri çok fena şimdiden neler yapıyorlar bide aslan burcular inatlar bakalım doğduktan sonra ne yapacaklar yaramazlarr

Günaydın ağustosun bence temmuzun evhamlı annişleriiiii Hepimiz için inşallah doğuma kadar hamileliğin tadını doya doya çıkaracağımız sağlıkla yaramazlarımızı kucağımıza alacağımız güne kadar güzelll günlerimiz acısını gördük tatlısıda buydu dediğimiz günlerimiz olsun inşallahhhhh. Aminnnnnnn

Agridan korkma yerinde olmasi gereken agrilar normal her hamilelikte bir olmuyor kanaman yok cati baskisi cati agrinda eslik etmiyor keyfini sur kiyaslama :)
Kiz cati nere oluyor benim agrilarim bu bebiste cok ama bebis ters ayrica asagida galiba sipam hareketleri ck nadir yukarda hissediyorum bu yuzden dertliyim herhalde sizleride görünce ayy deyip önlem amacli soruyoruz cunku nerdeyse hepkmiz en basinda cok sorun yasadik neyse en fazla 2 gun daha evham yaparim dra gidince rahatlarim herhalde. Keratayi 1 aydir görmüyorum insallah onun hüsn-ü kuruntusudur bendeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…