2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde asagi vuruyor aslind asol kolum agriyor acile gitsemmi beklesemmi bilemedim gerci bende boyun fitigida var kalp degildir heralde
Evham yok çocuğu az rahat bırak. Acile alıştırdın şimdiden bunalttın yiğenimi ne guzel evhamsız olmuştun ne oldu gene ya

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senle birlikte hepimize inşallah. Bu senenin bebeleri nazlı yapcak birşey yok. Allah kolaylık versin.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin . Sen yatarken kıza bakacak birileri vardır inşallah?

Canım inşallah bir şey olmaz. Nasıl oldu birden kendiliğindenmi. Sakın kalkayım deme. Kızına bakan var değilmi canım?

Canım inşallah bir şey olmaz. Nasıl oldu birden kendiliğindenmi. Sakın kalkayım deme. Kızına bakan var değilmi canım?
Evet hicbir sorun yoktu ama iki gundur altta agrim vardi dogrulamiyordum wcye gittim bi anda nişan geldi yakindaki ozele gittik bas asagi dogum dogum kanalina pozisyon almis acilma yok ama rahim ağzı incelmiş yumusamis dedi. Knedi doktoruma geldik 55 dk da. Geldigimizde yolda dönmüş makat gelis pozisyon almis ama acilma baslamis. Hemen genel anestezi ile serklaj yapildi. Bulundugumuz haftalar itibariyle yapilabilecek seyler var o yüzden kimse korkmasin şükür caresiz degiliz. her agrisi olanda acaba benimde boylemi demesin benim zaten riskli gebelikti ve bekliyorduk bunu supriz olmadi yani.

sende mi gecmis olsun az daha sabir kizlar ne kaldi 28. Haftaya

sende mi gecmis olsun az daha sabir kizlar ne kaldi 28. Haftaya
Bende bu kuduruk oglan varken kacarim yoktu zaten yani az hareket ediyor diyenlere imreniyorum dr um bu cok hareketliligi tetikledi diyor buyuk ihtimal uyudugunu bile sanmiyorum surekli surekli sag sol girisiyor hic oyle akilli uslu haftasina uyumlu bir bebek degil :)

Cok gecmis olsun Canim Allah yardimcin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

Canım benim iyiki temkinli duruyorsun. Annesini dinlendirmeye karar vermiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…