2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok o annesine cekmis saabirsiz baksana

Aa gerçekten mi ? Üzüldüm canım ama yatmanın sonunda güzel bir mükafat varçok şükür
Benim atılalı 1 ay oldu bile bak 2 hafta öncesinde de evden çıkmamaya başlamıştım 6 hafta bitti evde
Geçecek bütün bunlar geçecekkk
Rahim ağzı yetmezliği yüzünden ... diye devam eden bir grup var orayı okuyarak Toparladım ben biraz
Tekrar geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim. Nisani normal kanama veya lekelenmeden nasil ayirdin? Cunki daha yeni kanaman olmustu ben olsam lekelendim derdim nisan oldugunu anlayip hastaneye kosar miydim bilmiyorum. Benim ki riskli gebelikti demissin ya en basta problem var miydi yoksa kanamadan dolayi mi riskli dedin? Detaylinda rahim boyuna bakildi mi ? Ay cok sasirdim ve uzuldum. Ama sen metanetlisin masallah. Allah yardimcin olsun. Sifa versin

Geçmiş olsun canım iyiki hemen önlem alınmış serklaj yapılmış yatıcaz artık yapcak birşey yok. Bende sadece lavabo için kalkıyorum yemeğimi bile neredeyse yatarak yarı oturur pozisyonda yiyorum. Dikkat edip koru kendini az kaldı zaten yolu yarıladık

inşallah canim o grubu simdi farkettim ve iliştim yanlarina :) acikcasi agustos annesi olamayacagimi biliyordum ama bu kadar sorunla karsilasacagimi dusunmemistim bunada sukur.

inşallah canim o grubu simdi farkettim ve iliştim yanlarina :) acikcasi agustos annesi olamayacagimi biliyordum ama bu kadar sorunla karsilasacagimi dusunmemistim bunada sukur.
Gecenlerde kanaman olmustu baska ne sıkıntın vardi canim sende kimde belirtisiz basladi galiba bi anda oldu

Canım benim ilk dogum sezeryandi ama dogum kendi basladigi icin erken sezeeyan oldum suyum gelmemisti ama nisanim gelmisti yolda. Normal kanama gibj olmuyor balg gibi kan ve suyla karisik acik rsnk bir akıntı bu yani lekelenme yada direkt kanama degil. Eger sahsen daha onceki dogumda nisanim gelmemis olsaydi yatip dinlenirdim cunku doktorum lekelenme tarzi olirsa korkma yat cok olursa gel demisti. Rahim uzunluğunda sorun yok ama benim kizimdada kanamam cok olmustu. Sanirim Sanirim ilk sezeryanla aranin kisa olmasi vve bebegimin cok hareketli olarak erken dogum pozisyon almasi bunu tetikledi zaten doktorumda hareketine bagladi.

Gecenlerde kanaman olmustu baska ne sıkıntın vardi canim sende kimde belirtisiz basladi galiba bi anda oldu
Sanirim kendinle kiyaslamak icin soruyorsun ama yapma :) benim iki hamileligimde sorunluydu 2 de dusugum vardi. Kanama bir seferlik degil ve hep bastan beri vardi. Bundan en buyuk belirtim dogum yasadin bilirsin asagida baski coktu yurumekte dogrulmakta zorlaniyordum iki gundur bu haftalarda bu normal degil.

Canım en en en kötüsü bu olsun sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu...

Çok geçmiş olsun hiç kalkma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nişan dediğin şey kanmı oluyor? Acile gitmesen doğummu başlayacaktı Allah korusun

Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız, sakinliğiniz çok ümit verici oluyor bizim açımızdanda, Allah razı olsun.

Çok geçmiş olsun hiç kalkma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nişan dediğin şey kanmı oluyor? Acile gitmesen doğummu başlayacaktı Allah korusun
Dogum nişanla beraber basliyor zaten canim. Ama kanama ile nisan cok farkli korkutmasin kimseyi. Acilmam vardi geldiğimizde eger farketmeseydik serklaj icinde gec kalinirdi ama bunada şükür. rahim agzinda air tipa düşün bunu nisan dedigimiz sumuksu madde tikiyor dogum zamani o atiliyor ve dogum başlıyor.

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın yardımcımız olsun. İnşallah sağ salim sağlıcakla kavuşursun bebişine. Bende 12. Haftadan beri yatıyorum geçiyor zaman bi şekilde merak etme. Bizim oğlanlar çok kuduruk olacak belli onun için şimdiden yatın dinlenin doğunca göstercez gününüzü diyorlar :) bu arada doğum tarihlerimiz aynı inşallah vakti saati gelince sağlıkla alalım sıpaları kucağımıza

Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız, sakinliğiniz çok ümit verici oluyor bizim açımızdanda, Allah razı olsun.
Amin canim sakinim cunku yapabilecek birseyim yok bizden buyuk bir guc var o ne derse o. Elbette korkuyorum ama bebegimin iyi olmasi umudumu arttiriypr ayrica serklajla miadinda dogum uapan cok var siradan artik. Şükürki boyle bir sansimiz oldu iceride kaldigi her gun yasama sansini arttiracak ben inaniyorumki 29-30 lari goruruz eger serklaj basarili olduysa buda iki gune netlesecekmis.

Sanada cok gecmis olsun. Valla kuduruklugu dogunca yapsinda suan sakin olsunlar insan caresiz kaliyor. Yatacagiz artik napalim anne olmak kolay degil yeterki onlar iyi olsunlar.

Hmm Allah korumuş canım Allah birdaha yaşatmasın. Senin yaramaz aceleci çıktı ama yatarak düzelir Allahın izniyle. Çok geçmiş olsun tekrardan. Bu nişanıda öğrendiğim iyi oldu, ben suyun geldiği zaman doğum başlıyo sanıyordum

Sen şimdi 29-30 lu haftalarda mı doğum yapacaksın canım? Daha fazla içerde kalamıyor mu o dikişlerle

Once nisan yada ayni anda suyla nisan geliyor benim suyum gelmedi mesela nisandan 1 saat sonra sezeryana alindim. Ama nişan gelince dogum 1 saattede olabiliyor 1 haftadada bu acilmanin hizina bagli. Simdi bunlari dusunmeyjn sizin nisanlara daha cok var biz malzemeden calmisiz kicimiz kanamadan kurtulmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…