2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bebegi hep asagida hissediyorum acaba ne zaman yukari cikacak beyfendi

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, 1 fatiha, 1 Felak, 1 nas, 3 ihlas ve 1 bakara suresi her ne dileğiz varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız ve kandiliniz mübarek olsun

Allah kabul etsin masallah her cuma okuyabiliyormysun

Günaydın kızlar rabbim hem cuma gününün hemse mübarek kandillerin yüzü suyu hürmetine hepimize ve kuzularımıza önce sağlık sonra hayırlı ve zamanında doğumlar nasip etsin inşallah.
Sabirsiz61 canım çok geçmiş olsun. Anlamadan yatarak geçecek vakit inşallah. Dediğin gibi rabbim çok büyük ve artık yapılabileceklerde çokk. Duruşunu çol takdir ettm canım rabbim yüzüne gülsün inşallah

Amin cok tesekkur ederim hayirli kandiller herkese. Gecen haftaki kanamada salya sumuktum tabi buraya yansimadi yine ister istemez korkuluyor ancak Rabbim kızıma ömür versin onuda kanamayla kucagima aldim bu bir kac cit üstü zorluyor beni ama isyan edemem korkularim yok değil ancak onun o kucucuk kalbini strese sokmak istemiyorum. Nisan sonrasi ilk muayenede parmagini emiyordu o an aydinlanma yasadim diyebilirim guclu durup o parmagin yerine memeleri vermem lazim :) onun bana daha cok ihtiyaci var elbetteki vaktinde bizde olumlu düşünüp bekleyecegiz bu süreci dogum sonrasi tum sıkıntılar unutuluyor.

ne güzel ya ben daha hiçbirşey almadım annemin örgüleri var birtek :) 27-28 nci haftadan sonra düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum acaba

ne güzel ya ben daha hiçbirşey almadım annemin örgüleri var birtek :) 27-28 nci haftadan sonra düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum acaba
Yoo yanlis dusunmuyorsundur tercih meselesi. Zaten alisveris manyagi birisiyim bahanem oldu duramadim aldim. Belki seninki dogrudur.. ya da dogruyu yanlisi bosver herkes nasil iyi hissediyorsa oyle davranmali bence. Alisveris dedigin nedir en fazla 2 gunluk is. Bebislerimiz saglikli dogsunlar da hersey yerini bulur.

Gunaydin guzel annisler. Hem cumamiz hem de kandilimiz mubarek olsun. Bugun cok dua edelim ve birbirimizi unutmayalim. Allah hepimize bu hamilelik surecinde yardimci olsun. Kimseye cekemeyecegi dert sıkıntı üzüntü vermesin. Allah korktuklarimizla bizi imtihan etmesin. Hepimizin evine yuvasina en basta saglik huzur ve mutluluk versin. Hamileliklerimizde daha fazla sıkıntı yasamadan saglikla hayirla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Dertlilere deva hastalara sifa ben dahil tum evhamlilara gonul ferahligi versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…