2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar dün 12 dem çıktı eşimin yanına 3 de oldum Karadeniz turu yapalım dedik gece Artvin’de kaldık şimdi geçtik Batum’a ayaklarım acayip şişti belim ve sol kaşığım da çok ağrıyor 1 hafta kendime gelemem artık

Aynen kendi sekreteri randevu veriyor

Öncelikle çok çokk geçmiş olsun inşallah birdaha böyle birşey yaşamaz prensesine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Gerçekten bir mucize doktorunda pes etmemiş ne güzel. Çok duygulandım

Çok geçmiş olsun canım bu yılki ağustos bebekleri pek bir nazlı ve sürprizli çıktı Allah kimseye kotu şeyler yasatmasin herkes iyi olup bebeklerini kucaklayacak inşallah

Ya kızlar benim gibi sürekli adet sancısı tarzında ağrısı sızısı olan yok mu ha birde bildiğiniz alt tarafın agriyor

Cok gecmis olsun. Endiselenme eger rahim uzunlugu riskli uzunluga gelirse serklaj sansida var yani sukur caresi olan birsey birsey yeterki sinyalleri iyi analiz edebilelim oyle boule gelecekler dunyaya hayirlisi ile

Nisan olsa zaten agrinda eslik ederdi. Cok Cok ozur diliyorum benzetmeden dolayi nisan biraz cig yumurta beyazi gibi sumugumsu degisik bir kivamda oluyor ayrica her dogum başladığinda nisan yada su gelecek diye bir şartta yok bisey kalmamis kontrolüne icini ferah tut sorun olsa anlarsin emin ol.

Çok geçmiş olsun hiç kalkma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nişan dediğin şey kanmı oluyor? Acile gitmesen doğummu başlayacaktı Allah korusun
kızlar nişan dediğimiz şey sarı turuncu kırmızı hepsinin karışımı günbatımı rengi gibi düşünün ve kan gibi kıvamlı değil su gibi daha seyrek bi çözelti ama korkmayın her akıntı nişan mı diye çünkü iki santim açıklık vardı benim 38. haftamdan itibaren 41 de doğurdum nişan taa o zaman gelmişti

Yumurta beyazı derken, şeffaf mı oluyor yani. İlk gebeliğim olduğu için cahilim bu konularda. Çiğ yumurta beyazı gibi akıntı benim 2-3 haftadır oluyor, şeffaf renkte.

ayyy canım wallahı korkarak okudum
hamdolsun ssuan hersey yolunda
stressız gecmıyo bızım durumlar sabırla duayla bekleyecegız

bjnun alyindan bisey cikmadan dra bi gidebilseydim ne var arayi bu kadaf uzun tutacak bilmiyorum ki 5 hafta oldu

Bende yarın gidicem de
bişi olduğunu sanmıyorum
kalsiyum eksikliği diyecek
dinlen geçer diyecek

zaten gebelikle ilgili netten bakınca da arkadaşlara sorunca da herşey normal
burnum tıkalı diyorum gebelikte normal diyorlar benimki kronik alerjiden diyorum
yok gebelikten diyorlar bi de

Yumurta beyazı derken, şeffaf mı oluyor yani. İlk gebeliğim olduğu için cahilim bu konularda. Çiğ yumurta beyazı gibi akıntı benim 2-3 haftadır oluyor, şeffaf renkte.
:)))) Hayir Hayir kivam icin ornek verdim sadece seffaf degil sulu pembemsi kan oluyor. Ama siz boyle yapinca geriyorsunuz beni herkes yasayacak diye birsey yok bu durumu vaktinden once. Yani cok afedersiniz ossurdum dogum basladi desem ossurmaya korkacak duruma getirmeyin kendinizi azicik rahat ne kendinizi ne bebeginizi strese sokmayin. Ben yazarken dun iki kere düşündüm panikletirmiyim diye ama sonrada bacagim ağrıyor karnim agriyor diyerek stres yapanlara bakin onlar bisey degil bu durumda bile biz iyiyiz rahat olun msji vereyim dedim kendimce :)

selam kızlar herkes iyidir umarım bu magnezyum benim midemi bulandırıyo suda eriyen hani sizler içmenin kolay bi yolunu buldunuz mu

Çok geçmiş olsun Allah sağlık versin inşallah

kızlar bide gerçekten çok fena midem bulanıyodu 3-4 gündür doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı infex le saşe verdi tek kullanımlık onları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…