2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim açıklama için. Stres ya da panik yaşamadım, söylediğinizden çıkan anlamı doğrulatmak istedim sadece :) tekrar geçmiş olsun dileklerimle :)

Kalsiyumda kullanıyorum ama tik demedi buna bi ayrıntılı randevum var diye gitmeyi geciktirdim birşey yoksada bu beklemek öldürecek beni birde kanama alanim vardı o yüzden çok meraktayim. Vallahi ayagimiz da takılsa normal gebelikten deyip çıkacaklar az kaldı

evham yapma bir şey olsa anlardın bence iç güdü farklı bir şey çünkü
birde dinlenemediğin için ağrıların azalmıyor

Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni:)))

Sonunda okumayı bitirebildim:)
A annebalik Sabirsiz61 ikinize de geçmiş olsun bugün kandil dualarımda olacaksınız @etka31112 gözün Aydın canım
Herkesin kandili mübarek olsun Ağrısı olanların ağrısı geçsin evhamı olanlara rahatlık gelsin İnşallah herkes bebişine gününde kavuşsun sağlıkla :))

amiiiiiin

Ne kadar güzel umut dolu yazmışsın hikayeni. Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla doğum yapalım canım. Hikayen gözlerimi yaşarttı

A annebalik seni dis gebelik hikayemiz ortak oldugu icin hatirladim. Beta kaygılarını beraber yaşamıştık. Yazdiklarin hepimize umut oldu. Ozellikle suyun gitmesine ragmen tekrar olusmasi iste rabbimin mucizesi dedirtiyor. Yasayacagi varsa bu dunyada yiyecegi icecegi rizki varsa Allah rahim acilmasini da farkettiriyor giden suyunda yerine yenisini koyuyor... Allah var gam yok

Kızlar hayırlı Cumalar ve iyi kandiller, dualarımızda birbirimizi analım inşaallah...

Eşim dün askerden döndü, bana teskere tarihini 17si olarak söylemişti, şok oldum
Gözün aydın canım. İkiniz de çok mutlu olmuşsunuzdur. Allah bir daha uzaklık ayrılık göstermesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…