2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya benim bugun krnim sanki inmis gibi hafif yumusak gibi birsey olmuamudur dr a mi gitsem sizde

Kızlar 20 haftalık hamileyim ama 3 4 gün geriden geliyor bebeğim. ayağa kalkınca midem sert göbeğim yumuşak. Zaten kilolu hamile kaldığım için karnımda sanki fazla yemişim gibi de çıkmış gibi. Bir de bazen kasıklarımda kanat çırpması gibi bir şey hissediyorum. bazen toplanıyor ama hala göbek deliğinin altında sizce normal mi??? Kanamam ağrım yok. Bir ara kasılmam olmuştu o da temizlik yapmıştım dinlendim geçti.

Kızlar merhabalar. Aranızda dısarıda ağda yaptıran var mı? Klimikteki hemşirem yaptısabilirsin demişti.

En kotusu boylelikle gelmis gecmis olsun canim.. icini ferah tut bak minik mucizen sana simsiki sarilmis :) sagliklica kavusacaginiz gunler yakin

Kızlar merhabalar. Aranızda dısarıda ağda yaptıran var mı? Klimikteki hemşirem yaptısabilirsin demişti.
Ben yaptırıyorum canım kuaför yıllardı gittiğim bir yet olduğu için arkadaşım evde de yaptırdım sma salonunda yaptı bir sorun olmadı göbeğime falanda yaptırıyorum

Kızlar kasiklarimda aşırı bir gerilme batma tarzı agri ve vajinamda sanki bir baskı var bıraksam bişi düşucek hissi off

Ben yaptırıyorum canım kuaför yıllardı gittiğim bir yet olduğu için arkadaşım evde de yaptırdım sma salonunda yaptı bir sorun olmadı göbeğime falanda yaptırıyorum
Çok hijen hamilelere yapan bir yer buldum çok istiyorum gitmek ama enfeksiyon mantar vs yasamak istemiyorum çok evham yapıyorum.yıllardır yaptırdım hiç sıkımtı yasamadım ama şimdi hasassız ya korktum. Sen hiç mantar idrar yolları enfeksiyomu yasadın mı canım hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…