2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hareketi hissediyorum ama dune gore daha az sanki
Canım her gün aynı olmaz ki o da insan. Dün bende de çok azdı bugün marketten eve durmadan tekme yiyerek geldim. Çok şükür sorun yok o zaman. Önemli olan karnın gergin değil, yumuşak.
Bu arada kızlar, 6.aya girdik doğrumu? Kaç haftada bitiyor?

Ben yıllardır yaptırıyorum bilmiyorum bu zamana kadar olurdum bu tarz enfeksyonlar diye düşünüyorum olsaydı eğer ama tabi heryerede güven olmaz bu bir gercek
Of sorma bende hiç olmadım şimdiye kadar ama olacagına bak sen derler ya. En iyisi yaptırmayayım içim rahat etsin

7. Aya girdin diye bildirim geldi bana bebek app lerinden 24. Den sonra 7 olarak geçiyormus aklım almıyor bu hesabı

100 gun kaldiginda 6 ay bitiyor. Suan 5.5 a yaklasiyorsun. 6 nin icindeyiz zaten

Ben yürüken hiç tekme yemedim ya hep dinlenirken oluyor hareketlenme

Oo sen 6. Aydan 12 gun aldin bile bennbbugun girdim :) yagda varya acaba bebek.pozisyon degistirince mi yumusuyor dedim

Oo baya süreci geride bırakmışız desenize :) nerdeyse 5,5 aylık sayılıyorum o zaman. Yolun 3/2 geçse artık bir an önce, kalsın 3/1 . Gülmeyin ben öyle hesaplarım herşeyi kızlar . Öyle güç alıyorum bir işi yaparken de o şekilde bölüyorum aklımda 5/2, 3/1 ve s.

Canım ben şuanda idrar yolları enfeksiyonu var ama yani 1 seneden fazla kronik bir enfeksiyon

Yolun yarısından fazlasini geride biraktik.bnm telde takip ettigim bir program var %60 tamamlandi yaziyor gülsem mi bilemedim..bazen rahim uzerine top gibi yigiliyor sanki bebek sizde de oluyor mu? Bir baski altima yptim yapicam gibi hissediyorum.yatarken kıpırdamak zaten kabus.zor gunlere mi giriyoruz kızlar tecrubeli anneler biraz bize guc verin ne oluur

Of sorma bende hiç olmadım şimdiye kadar ama olacagına bak sen derler ya. En iyisi yaptırmayayım içim rahat etsin
Yaptır yahu agda yaptırmasanda olacaksindir yuksek ihtimal cunku hamilelikte olagan agdaya baglama hijyenine guveniyorsan yaptir en kotu spatulani gotur agdanida gotur onunla yapsinlar illa sir agda yaptirmak zorunda degilsin yada sır agda al her gitmende kendininkini götür icin rahat olsun uapan vardi gecen sene ocak annelerinde ben epilasyonlu oldugum icin hic gerek duymadim hormonlardan dolayi birkac tane cikti jilet yada eldivenle aldim gitti onlarida

Bende ilkinde toplaninca ahanda kicini dayadi toplandi diyordum ama bunlar yalanci kasilmalar orada toplanan bebek degil rahim kasılıyor bu haftalarda basliyor kasilmalar ama oyle saatte 5-6 kez olup sureklilik gostermiyorsa sorun yok magnezyum ve kalsiyum destegiyle rahatliyorsun. İlerleyen haftalarda bebek biraz daha yukari cikacak ve idrar olayinda rahatlayacaksin tabi bir sure doguma yakin yine inecegi icin kabus baslayacak ama cok zor gunler yok endise etme son 3-4 hafta biraz zorlu hareket yonunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…