- 20 Mart 2015
- 103
- 109
- 103
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.681
Aynen canim yeterli ama giris yaptirman onemli 6valla bende bilmiyordum sora sora ogrendimTamm canim randevuyu kadin dogum verdi ben almadim o yeterli oluyor ozaman malum arastirmada prosedur hic bitmedigi icjn
Ayy tama ben 8 gibi ciksam 8 bucukta sira alsam ogleden sonraya kalmam heralde :)Aynen canim yeterli ama giris yaptirman onemli 6valla bende bilmiyordum sora sora ogrendim
Birde ben burdan sora almak icin kadin doguma gitmistim oradaki dr zahmet edip bebekle ilgili hic birsey soylemiyordu bu adam.anlatiyordur insallahAynen canim yeterli ama giris yaptirman onemli 6valla bende bilmiyordum sora sora ogrendim
Valla bisey diyemem kalabilirsin cunku doktor biraz uzun bakiyor ya onun icin az kisiye bakiyor bence sen 8 de orda olacak gibi cik evden.birde tavsiyem karnin tok olsunAyy tama ben 8 gibi ciksam 8 bucukta sira alsam ogleden sonraya kalmam heralde :)
Tamam o saatte de nasil.birseyler yiyebilirsem erken kalkarim artik :)Valla bisey diyemem kalabilirsin cunku doktor biraz uzun bakiyor ya onun icin az kisiye bakiyor bence sen 8 de orda olacak gibi cik evden.birde tavsiyem karnin tok olsun
Bende senin gibi dusunup doktor bakmaya basladi hemen soru sormaya basladim plesentayi suyunu falan doktor gulup sen merak etme sen sormasanda herseyi anlatcam dedi.gercekten herseyi teker teker gosterip anlatti ben cok memnun kaldim yani doktordan ..bide ben 6 kez girmek zorunda kaldim herseferinde cok iyiydi doktor.Birde ben burdan sora almak icin kadin doguma gitmistim oradaki dr zahmet edip bebekle ilgili hic birsey soylemiyordu bu adam.anlatiyordur insallah
Senin veled yaramazmi :) bakalim biz ne olacagiz iyi ya gebelikteki odunlardan sonra demek bu iyi bir adam neyse insallah iyi haberlerle gelirim canim senide cok yordum cok tesekkurlerBende senin gibi dusunup doktor bakmaya basladi hemen soru sormaya basladim plesentayi suyunu falan doktor gulup sen merak etme sen sormasanda herseyi anlatcam dedi.gercekten herseyi teker teker gosterip anlatti ben cok memnun kaldim yani doktordan ..bide ben 6 kez girmek zorunda kaldim herseferinde cok iyiydi doktor.
Çıkmaz Allahın izniyle inşallah sıkıntı yapma kendine sakın canımSali gunu insalalh birsey cikmaz da merakla bekliyorum :)
Rica ederim cnm.ne demek.Senin veled yaramazmi :) bakalim biz ne olacagiz iyi ya gebelikteki odunlardan sonra demek bu iyi bir adam neyse insallah iyi haberlerle gelirim canim senide cok yordum cok tesekkurler
Tamam canim gotureyim cok cok saol amin canim insallah iyi olur herseyRica ederim cnm.ne demek.
Unutmadan sunuda soyliyim randevu verdikleri kagidi yaninda gotur her ihtimale karsi.
benim kiz cok yaramaz biraz hareketli doktoru da beni de o gün cok yordu :)) insallah senin de hersey normaldir cnm Allah yardimcimiz olsun...
Amin insallah canim.saolÇıkmaz Allahın izniyle inşallah sıkıntı yapma kendine sakın canım
rofleli_kedi gozun aydin sende atlattin ayrintiliyi yarim kalip peynir olmus senin kiz :) kizlar daha bir narin oluyor erkeklere gore sanirim :)
Evet o ise yariyormus benim kardesime gecen yil dr u 3. Aydan itibaren vermisti agrisiz sizsiz hamilelik gecirdi benimki kesin haziranda verecek magnezyumu iyce surun diyor heralde
Yok benimki inat etti :).zaten kendi drumla randevum mayis 7 de :)Benimkinde geçen ay falan vermedi hep maden suyu diyordu
Artık cok olunca verdi
Seninki de verir bu muayenede belki umarım
Aslinda gayet guzel kilosu guzel derken celimsiz degil :) benimkine 20+3 de 380 cikmisti koca gobek tombis bu dedi dr kiyaslayinca narin lafini geri aldim :)Hahahahah annem de kıyma paketi kadar olmuş dedi biz tam 21 haftalığız
Guzel gunlerde giydirmek nasip olsun insallah. Ben hastane cikiis seklinde tam takir almayacagim begendigim 3 lu pazen battaniye var onu alicam instagramda bide tulum sapka o hastane cikislarinin agzi burnu hemen bir yikama ile dagiliyor evet hepsinin ayni desen olmasi cezbediyor ama ben kombinlerim ne yapayim. Minicoda cok uygun bebek kiyafetleri var aklinizda olsun. Tabi eminonu civarinda olanlar icin o hanlar daha makul ama imkan yok suan :) birde instagramda sweetmarkabebe var carters falan getirtiyor indirimli cok guzel urunler var kizimda almistim memnun kaldim oglumada alacağım ama su tedirginligimi atabilmem icin yasam siniri haftasini gecmesi lazim sanirim o yüzden bekliyorum biraz daha. Malum arada gelmeye kalkiyor yaramaz:))D _Depply_ önce özlem bebe girdik sonra bebeler Saray’ına söyle bi fiyatlara baktık bebeler sarayı yüksekti
Benim kafamda 1-2 model vardı zaten onlar da özlem bebede vardı
1 tane 10 lu hastane çıkışı
3 tane 5 li hastane çıkışı
4 tane çıtçıtlı badi
2 tane battaniye
Emzik kabı (bunu neden aldım bende anlamadım henüz emziğimiz yok )
Göğüs pedi
Çorap 10 çift sanırım
Müslun bez
Sebamed 500 ml sampuan
Kulak pamuğu emniyetli
2 takım da biraz büyük pijama gibi bisi aldım
332 tl tuttu
Bi alt açma begenmedim orada hep ayılı vardı oyle bisi istemiyordum
Özlem bebede neredeyse herşey indirimli etiketten indirim var çoğu şeyde
Alt açmayı bebek yakınları satan bi yer var cumhuriyet caddesine inerken ne diye geciyor anneme sorarım orada 20 tl ye aldım düz bisi benim işimi görür zAten tek kullanımlık alcam
Bi tane de günlük kullanmak icin 35 tl ye pijama takımı aldım baska bi yerden
Havluculardwn 12 li havlu aldım güzel de havlusu 50 tl tuttu hastanede hemşirelere kese yapicam digum sonrası teşekkür icin hocalara da veririz Mevlüt’te falan dedim
Detaylıda doktor cok konuşmadı sonrasında raporda herşey normal düzgün yazıyordu
Kız dedi boyunu söyledi
Gelişimi tam günüyle uyumlu dedi 21 haftalıktık dün tam 21-1 çıktı orada 25 dakika civarı sürdü
Benim kız baştan sakindi
Ben tam girmeden çikolatalı kek yedim sonradan da hareketlendi hiç zorlamadı doktoru benden öncekiler 40 dakika falan durdular cocuk yüzünü göstermemiş sonra yine girdiler açmamış yüzünü
Sonra kendi doktorumda 2 dakika baktı yine ultrasonla bende göreyim yine de dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?