- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.701
Aslinda gayet guzel kilosu guzel derken celimsiz degil :) benimkine 20+3 de 380 cikmisti koca gobek tombis bu dedi dr kiyaslayinca narin lafini geri aldim :)
Guzel gunlerde giydirmek nasip olsun insallah. Ben hastane cikiis seklinde tam takir almayacagim begendigim 3 lu pazen battaniye var onu alicam instagramda bide tulum sapka o hastane cikislarinin agzi burnu hemen bir yikama ile dagiliyor evet hepsinin ayni desen olmasi cezbediyor ama ben kombinlerim ne yapayim. Minicoda cok uygun bebek kiyafetleri var aklinizda olsun. Tabi eminonu civarinda olanlar icin o hanlar daha makul ama imkan yok suan :) birde instagramda sweetmarkabebe var carters falan getirtiyor indirimli cok guzel urunler var kizimda almistim memnun kaldim oglumada alacağım ama su tedirginligimi atabilmem icin yasam siniri haftasini gecmesi lazim sanirim o yüzden bekliyorum biraz daha. Malum arada gelmeye kalkiyor yaramaz:))
Hanımlar ben cuma akşamı gittim doktor kontrolüne normal de kontrolum cumartesi günüydü ama eşimin şehir dışında işi çıktı gece yola çıkacaktı benide anneme bırakması gerektigi için birgün önce gittik doktora ama benim gittiğim doktor cuma günleri izinli o yüzden nöbetçi doktor muayene etti 19+6 günlük bebek için 18+5 dedi ben doktora baktım şaşırdım. Nasıl öyle hesapladı anlamadım. Bugün tam 20 haftalık oldu doktor bir hafta geriden söyledi. Bebeğin boyu için de 20 cm falan dedi tam cm ni unuttum kilosu içinde 280 gram dedi sizce nasıl gelişimi iyimi. Eşim üç hafta sonra gelicek o zaman tekrar kendi doktoruma gidicem. Bakalım o ne diyecek kilo olarak da 2 kilo almışım 53 kiloyla hamile kaldım 3 ay dolana kadar da hep 53 düm anca 2 kilo almısım
Mother's select diye bisey aldim bende canim sagol ise yaradi ama memnunumCanim probiyotik hap vinalac kullanmistim ben hala ihtiyacin varsa.ama doktoruna mutlaka danis yine de kullanmadan once
Cok gecmis olsun canim gonlunu ferah tut insallah birsey olmazMeraba kizlar bugun cok talihsiz bir olay geldi basima maalesef su an o kediyi olduresim var yangin merdiveni boslugundan bi ses geldi girip bakayim derken apartmanin psikopat kedisi birden bire bacagima salldirdi simdi acile gidip kuduz asisi vurdurucam ama kuduz asisinin bebek icin zararli oldugunu duydum
Gecmis olsun. Yanlis biliyorsun kuduz asisi canli aşı olmadigi icin tetonozdan farkli degil. Tetanozu yaptirdiysan bunuda gonul rahatligiyla yaptirabilirsin. Asil risk yaptirmaman olurmMeraba kizlar bugun cok talihsiz bir olay geldi basima maalesef su an o kediyi olduresim var yangin merdiveni boslugundan bi ses geldi girip bakayim derken apartmanin psikopat kedisi birden bire bacagima salldirdi simdi acile gidip kuduz asisi vurdurucam ama kuduz asisinin bebek icin zararli oldugunu duydum
Bende kuduz asisinin gebelerde zararli olmadigini biliyorum inaktif bir asiymis insallah birsey olmazMeraba kizlar bugun cok talihsiz bir olay geldi basima maalesef su an o kediyi olduresim var yangin merdiveni boslugundan bi ses geldi girip bakayim derken apartmanin psikopat kedisi birden bire bacagima salldirdi simdi acile gidip kuduz asisi vurdurucam ama kuduz asisinin bebek icin zararli oldugunu duydum
Onun cuku sagolsun napalim basa gelen çekiliyor
Gecmis olsun canim zararliysa yapmazlar zaten bide apartmanin kedisiymisya kontrol edersin her gun kediyi bisey olmaz insallah.. yazin bizim bahceye gelen kedi annemi babami kardesimi hep isirdi bizimkiler hic orali olmadi bilindik kedi diye ama tabiki riske atmaya degmez..Meraba kizlar bugun cok talihsiz bir olay geldi basima maalesef su an o kediyi olduresim var yangin merdiveni boslugundan bi ses geldi girip bakayim derken apartmanin psikopat kedisi birden bire bacagima salldirdi simdi acile gidip kuduz asisi vurdurucam ama kuduz asisinin bebek icin zararli oldugunu duydum
Dr um zorunlu haller halinde vuruluyor deyip geveledi bende simdi okudum zararsiz oldugunu bakalim ne diyeceklerGecmis olsun. Yanlis biliyorsun kuduz asisi canli aşı olmadigi icin tetonozdan farkli degil. Tetanozu yaptirdiysan bunuda gonul rahatligiyla yaptirabilirsin. Asil risk yaptirmaman olurm
Gecmis olsun canim zararliysa yapmazlar zaten bide apartmanin kedisiymisya kontrol edersin her gun kediyi bisey olmaz insallah.. yazin bizim bahceye gelen kedi annemi babami kardesimi hep isirdi bizimkiler hic orali olmadi bilindik kedi diye ama tabiki riske atmaya degmez..
Bana keyfinden kuduz asisi yaptiran gostersin o dr :)))Dr um zorunlu haller halinde vuruluyor deyip geveledi bende simdi okudum zararsiz oldugunu bakalim ne diyecekler
basima gelene bakBana keyfinden kuduz asisi yaptiran gostersin o dr :)))
Canim bence bir terslik yoktur cunku bu haftalarda bebek hizli buyudugu icin bu agrilar normal, benim de karnimin sag tarafinda uc gun batma gibi bir his var, yataktan kalktigimda ya da oturdugumda daha cok hissediyorum.Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli kasıklarimda bir ağrı baskı var vajinamda dudak kısımlarında kramp falan giriyor yarın doktora gidicem cok korkuyorum
Cok gecmis olsun canim canim dr unu ara sorMeraba kizlar bugun cok talihsiz bir olay geldi basima maalesef su an o kediyi olduresim var yangin merdiveni boslugundan bi ses geldi girip bakayim derken apartmanin psikopat kedisi birden bire bacagima salldirdi simdi acile gidip kuduz asisi vurdurucam ama kuduz asisinin bebek icin zararli oldugunu duydum
Korkma ama git dr a. Kimseye felaket tellalligi yapmadim yapmam ama ben o baskiya istinaden kizimda gittim dogum başlamıştı bundada iki uc gun o baski vardi nisanim geldi. Hani ihmal etme diye soyluyorum. Ama suda var bu haftalarda rahimde buyuyor bebekte pozisyon degisiyor belki bas gelis dondugu icin sana bu his farklida gelmis olabilir en guzeli git icin rahatlasin.Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli kasıklarimda bir ağrı baskı var vajinamda dudak kısımlarında kramp falan giriyor yarın doktora gidicem cok korkuyorum
Ben 5. Ayi 3 gun once doldurdum ondan beri karnimda gerilme kasiklarimda agri var bu aylardan sonra hizli buyume oluyormus ondandir canimKızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli kasıklarimda bir ağrı baskı var vajinamda dudak kısımlarında kramp falan giriyor yarın doktora gidicem cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?